Aksak Kurbağa Sıralı Listesi

aksamsefasi

Süper Üye
5 Eki 2018
3,691
76,786
İzmir
Aksak Kurbağa Sıralı Listesi

Aksak-Kurba-a-12-1.jpg

Aksak Kurbağa Sayı - 01 Yeryüzü
Aksak Kurbağa Sayı - 02 Yeryüzü
Aksak Kurbağa Sayı - 03 Yeryüzü
Aksak Kurbağa Sayı - 04 Yeryüzü
Aksak Kurbağa Sayı - 05 Yeryüzü
Aksak Kurbağa Sayı - 06 gorgon
Aksak Kurbağa Sayı - 07 Akşamsefası
Aksak Kurbağa Sayı - 08 gorgon
Aksak Kurbağa Sayı - 09 Akşamsefası
Aksak Kurbağa Sayı - 10 Akşamsefası
Aksak Kurbağa Sayı - 11 Akşamsefası
Aksak Kurbağa Sayı - 12 (Final Sayısı) Akşamsefası

Moderatör tarafında düzenlendi:

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
123
907
Bizlerle böylesine kaliteli bir dergiyi paylaşan Yeryüzü,Gorgon, Akşamsefası ve direnc11 üstadlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım .İyi ki varsınız.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,465
9,038
Aksak Kurbağa, bir zamanlar bir hayli aradığım dergiydi. Bu aramamın esas nedeni tabii Turgut Yüksel'di. Derginin çizgi öykülerinde senaryo yazarı ya da çizer olarak yer alan Yüksel'in özellikle Radikal Gazetesi'ndeki '' Mantığın Bir Anlık Çöküşü '' isimli köşesini tekrar tekrar okuduğumu hatırlıyorum. Farklı mizah dergilerinde rastladıkça ilgiyle okuduğum Yüksel'in çizgi öyküleri, tarz olarak Tuncer Erdem'in çizdiklerine benzese bile, çizim ve anlatım dili olarak farklı yapısıyla benim için her zaman ilgi kaynağı oldu. Onun çizimlerinden hareketle, '' yerli çizgi öykü dünyamızın Kafka'sı '' demek çok mu iddialı olur bilemiyorum. Çizimlerini okurken derin düşüncelere dalmamak ve de çoğu kez okuru sarsan '' karanlık '' etkiyi hissetmemek pek mümkün değil.Bilindiği gibi, kendisi bir dönem Ergün Gündüz ile çalışmıştı. Umarım, sanatçının bu yıl yayınlanan '' Yedi Ölümcül Gün '' grafik romanı başta olmak üzere, '' Çizgi Açığı '' , '' Sessiz '' , '' Yüzyıllık Gölgeler '' ( Ergün Gündüz ile ) gibi kitaplarını ilerleyen zaman içinde diyarımızda görmek kısmet olur. ( Keşke Radikal Gazetesi için yaptığı çalışmaları da derleme olarak okuma imkanını bulabilsek! )

Aksak Kurbağa dergisi serisini diyarımıza kazandıran dostlarımız @yeryüzü , @akşamsefası ve @gorgon' a teşekkür ederim.