connor
Çeviri & Balonlama
- 25 Tem 2023
- 2,243
- 24,983
Keşke bu serinin çevirisi olsa ne güzel olurdu. Ben yapmak isterdim ama Pc çok iyi değil anca Manga çevirebilirim.
Çeviriyi yapabilirseniz hocam, Balonlamasını seve seve yaparımKeşke bu serinin çevirisi olsa ne güzel olurdu. Ben yapmak isterdim ama Pc çok iyi değil anca Manga çevirebilirim.
Şuan 4 aydır Ejderha mızrağı serisinden The Dragons kitabını çeviriyorum. Kendimi test ediyorum. Bir ara bakarım çeviri için. Tahminen 4 veya 5 aya biter. Zaten ilk kitap çevirim bu.Çeviriyi yapabilirseniz hocam, Balonlamasını seve seve yaparım![]()
kolay gelsin hocam, fantastik kitap çevirmek normalden daha zordur tahminimce, dil yapısı biraz daha kurallı yapmanız gereklidir büyük ihtimalle. Konudan bağımsız witcher kitaplarında çevirinin kötü olduğu yerler vardı, witcher'ı efsunger diye çevirmek kötüydü aslında kelime olarak anlamında çok uzaktı ve büyücüsü şair falan filan yapmaları daha korkunçtu... Ve hocam bence zamanı çok takmayın kaliteli olsun da zaman önemli değildir.Şuan 4 aydır Ejderha mızrağı serisinden The Dragons kitabını çeviriyorum. Kendimi test ediyorum. Bir ara bakarım çeviri için. Tahminen 4 veya 5 aya biter. Zaten ilk kitap çevirim bu.