1984

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
353
7,874
Cehalete övgünün ve itaat etmeyi içselleştirmiş insanların ortasında, herkesin gözetlendiği ve toplumun tüm unsurlarının bu çılgınlığa kendini kaptırdığı bir ülkede, bir adamın aklına çok ama çok tehlikeli bir soru gelir: Daha güzel bir dünya kurabilir miydik?

Keyifli okumalar...

sb0jbk3p7jpw71d9g.jpg


 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,056
6,158
Arthur Rackham , Walter Crane , Warwick Goble , Edmund Dulac ve daha nice çocuk kitapları illustrasyoncuları . Küçük yaşlarımdan beri , masal kitapları illustrasyonlarını büyük merakla izlerim. Ülkemizde de bu konuda tanınmış sanatçılar bulunuyor şüphesiz. Ece Zeber , çocuk kitaplarına ilişkin çalışmalarıyla dikkatimi çekmişti . Zeber'in 1984'ü , Sn. @cagan73 'ün , son zamanlardaki arşivimi zenginleştiren çizgili bilim kitaplarından sonra , çok güzel bir kitap paylaşımı oldu. Çizimleri çok beğendim. Çok teşekkür ediyorum @cagan73
 

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,187
7,009
Geçtiğimiz aylarda değerli @balkan 'ın paylaşmış olduğu yabancı çizerlerin uyarlamalarından hiç de geri kalmayacak derecede başarılı bir uyarlama olmuş. Bunda genç çizer Ece Zeber'in enfes illustrasyonları yanında, metin uyarlamasını son derece başarılı bir biçimde yapan Ata Özdemirci'nin de büyük payı payı var. İnşaat Mühendisliği kökenli Ata Özdemirci halen Marmara Üniversitesi İşletme bölümünde profesör olarak görev yapıyor ve popüler kültürden eleştirel kurama, örgütsel yönetimden girişimciliğe, uygarlık tarihinden imaj yönetimine değin pek çok farklı alanda çok sayıda çalışması bulunuyor.
Değerli @cagan73 'e bu harikulade 1984 uyarlamasını bizlerle buluşturduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Üst