15 bininci paylaşımım için teşekkür ederim.

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
15,012
436,073
15 bininci paylaşımım için teşekkür ederim.

ÇİZGİ DİYARI yönetimine
ve
tüm ÇİZGİROMAN SEVDALILARINA teşekkür ederim.

BENİM NACİZ VUCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKDIR
ancak
ÇİZGİ DİYARINDA PAYLAŞTIGIM ESERLER İLELEBET KALACAKDIR...
Saygılarımla.​

Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
5,055
56,094
Üstat, 15000 paylaşım! Dile kolay. Dakikalar, saatler, günler, haftalar değil adeta yıllarınızı bizler için, gelecek nesiller için feda etmişsiniz. 435,584 beğeni-teşekkür fedakarlığınız karşısında hiçtir. Her şey için kalpten teşekkürler. Sağolun, varolun, daima Çizgi Diyarında olun ...

bilobeto

Yeni Üye
3 Tem 2019
35
132
Sayın Murtaza5, neredeyse her gün sabırla, birçok dergi, kitap, çizgi roman paylaşımlarınızla bizleri çok mutlu ettiniz. Yaptığınız iş hiç de kolay değil. Sabrınızdan, emeğinizden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Size sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yeni yıl ve ömür diliyorum. Saygılarımla.

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
357
1,689
Üyeliğinizden bugüne kadar 16 yıl 5 ay 13 gün yani 6010 gün geçmiş. Hastalık, yoğunluk şu bu demeden, bahane üretmeden günlük 2,5 paylaşım yapılırsa 15,000 rakamına ulaşabilirsiniz. Yine günlük 9,3 beğeni alırsanız 435,618 rakamına ulaşabilirsiniz. Beni yazarken yordu, siz paylaşırken yorulmamışsınız.
Abi bu kadar paylaşım yapmışsınız, elinizde varsa müsait olduğunuzda şu linki de güncelleyebilirseniz muhteşem olur :)
https://www.cizgidiyari.com/forum/k...n-baltimoraya-tesekkurler.140890/#post-842208

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,648
10,205
" Üyeliğinizden bugüne kadar 16 yıl 5 ay 13 gün yani 6010 gün geçmiş. Hastalık, yoğunluk şu bu demeden, bahane üretmeden günlük 2,5 paylaşım yapılırsa 15,000 rakamına ulaşabilirsiniz. Yine günlük 9,3 beğeni alırsanız 435,618 rakamına ulaşabilirsiniz. Beni yazarken yordu, siz paylaşırken yorulmamışsınız."
Değerli batterton dostumuz güzel ve kapsamlı bir tespit yapmış. Katılmamak mümkün mü?
Gerçekten inanılması güç bir mucize gerçekleştirmişsiniz sevgili Murtaza bey dostum.
Tüm paylaşımlarınız ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler.
ELLERİNİZE VE EMEKLERİNİZE SAĞLIK.
SAĞLIKLI VE MUTLU GÜNLER DİLİYORUM.

BU VESİLE İLE SİZE VE ŞAHSINIZDA TÜM YÖNETİCİ DOSTLARIMIZA VE ÜYE ARKADAŞLARIMIZA
YENİ YILDA SAĞLIKLI VE MUTLU YILLAR DİLİYORUM.

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,034
5,901

Sayın murtaza5 ;

İnanılmaz bir emek ......

Ben sana
tek kişilik ordu demiştim. Hiç te haksız değilmişim...

Sana başka bir benzetme yapıyorum (sakın sitem bunu bölücülük saymasın) sana bu daha çok yakışacak :

Sayın @murtaza5 SEN TEK KİŞİLİK BİR İNTERNET SİTESİSİN !!!!!!

Bence dijital ortama aktarılan her basılı eseri aktaran ileride dijital tarihine geçmiş olur. Yani inan bana sen de bu aktarma işinin tarihine yazılmış birisin bence ......

Tüm sunumların içi :
Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim ....