Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamamlanmasını dört gözle beklediğim serilerden bir tanesi bu ve çok uzun zamandır ilk kez yeni bir sayı geldi. 1975 yılına ait seriyi kastediyorum. Umarım bu yeni sayıların da habercisidir.
Birkaç fasikül daha aktaracağım inşallah. En azından, elinde tarayıcı olan bir arkadaşımız daha yüksek çözünürlüklü taramalar yükleyene kadar idare edecek bir versiyonları burada olacak bu sayıların.
"Ev kadınlığın sembolü haline gelen Müjgan Deterjan, doğurduğu yedi çocuğa rağmen evini çiçek gibi tutan, akşama kocası geldiğinde üstüne de dayak yiyen müstesna ve vefakar bir ev kadınıdır......."
Bu satırlar daha ilk sayfadaki "Haftanın Tipi" "Müjgan Deterjan" ı tanımlayan satırların girişinden... Vargı : Hep şaşarım yahu kadını 55 yerinden bıçaklayıp öldüren , boğazını keserek öldüren , öldürüp cesedini yakan , öldürüp valizle taşıyıp atan erkekleri mahkemede "iyi haleden" ceza indirimi uygulayan hakimler yok yok hakimleri değil onları yetiştiren anne ve babalarını , toplumsal koşulları merak ediyorum.
"Kadınlar ölmesin!" diye toplantı yapıp , yürüyüş yapmaya çalışan kadınları durduran yetkililer , polisleri hayır hayır onları da değil onların da anasını , babasını , toplumsal koşulları merak ediyorum...
Her fırsatta karılarını , sevgililerini döven erkekleri değil onları yetiştiren anneleri , babaları , toplumsal koşulları merak ediyorum...
Beni erkekliğimden utandırıyorsunuz. Kahrolun emi....