1001 Özel Gençlik Dergisi Sayı - 07

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,963
17,422
file

İyi okumalar

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,456
40,757
İstanbul
Tamamlanmasını dört gözle beklediğim serilerden bir tanesi bu ve çok uzun zamandır ilk kez yeni bir sayı geldi. 1975 yılına ait seriyi kastediyorum. Umarım bu yeni sayıların da habercisidir.

Ellerine sağlık, üstadım.

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,963
17,422
Birkaç fasikül daha aktaracağım inşallah. En azından, elinde tarayıcı olan bir arkadaşımız daha yüksek çözünürlüklü taramalar yükleyene kadar idare edecek bir versiyonları burada olacak bu sayıların.

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,420
7,173

Sayın Hakan Alpin ;

"Ev kadınlığın sembolü haline gelen Müjgan Deterjan, doğurduğu yedi çocuğa rağmen evini çiçek gibi tutan, akşama kocası geldiğinde üstüne de dayak yiyen müstesna ve vefakar bir ev kadınıdır......."

Bu satırlar daha ilk sayfadaki "Haftanın Tipi" "Müjgan Deterjan" ı tanımlayan satırların girişinden...
Vargı : Hep şaşarım yahu kadını 55 yerinden bıçaklayıp öldüren , boğazını keserek öldüren , öldürüp cesedini yakan , öldürüp valizle taşıyıp atan erkekleri mahkemede "iyi haleden" ceza indirimi uygulayan hakimler yok yok hakimleri değil onları yetiştiren anne ve babalarını , toplumsal koşulları merak ediyorum.
"Kadınlar ölmesin!" diye toplantı yapıp , yürüyüş yapmaya çalışan kadınları durduran yetkililer , polisleri hayır hayır onları da değil onların da anasını , babasını , toplumsal koşulları merak ediyorum...
Her fırsatta karılarını , sevgililerini döven erkekleri değil onları yetiştiren anneleri , babaları , toplumsal koşulları merak ediyorum...
Beni erkekliğimden utandırıyorsunuz. Kahrolun emi....

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...

semihd

Aktif Üye
7 May 2011
210
501
Ülkemizde 1001 başlığıyla ne çok çizgi roman yayınlanmış. Teşekkür ederim.