Alone 16 - Eski Salem Tutsakları

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
798
10,030

Versiyon Tarihçesi
13 Mart 2026 - İlk Yükleme

Bu kitabın bir kopyasını sağlayarak çevirme imkânı tanıyan @certem’e içten teşekkürlerimi sunarım.

Dünyanın ucundaki adaya ulaşmak, dostlarımız için zorlu bir maceraydı. Neyse ki artık Jezabel’in nerede olduğunu biliyorlar. Dodji, Çılgın Usta ile birlikte onu kurtarmaya gider ve Eski Salem’in gizemli kalıntılarını keşfetmeye hazırlanır. Bu sırada Saul planlarını uygulamaya başlar.

Yazar: Fabien Vehlmann
Çizen ve Renklendiren: Bruno Gazzotti
Yayıncı : Rue de Sèvres
İngilizce İlk Baskı: -

Fontlar:
Comic Sans MS
Dalek Pinpoint

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
783
8,341

Versiyon Tarihçesi
13 Mart 2026 - İlk Yükleme

Bu kitabın bir kopyasını sağlayarak çevirme imkânı tanıyan @certem’e içten teşekkürlerimi sunarım.

Dünyanın ucundaki adaya ulaşmak, dostlarımız için zorlu bir maceraydı. Neyse ki artık Jezabel’in nerede olduğunu biliyorlar. Dodji, Çılgın Usta ile birlikte onu kurtarmaya gider ve Eski Salem’in gizemli kalıntılarını keşfetmeye hazırlanır. Bu sırada Saul planlarını uygulamaya başlar.

Yazar: Fabien Vehlmann
Çizen ve Renklendiren: Bruno Gazzotti
Yayıncı : Rue de Sèvres
İngilizce İlk Baskı: -

Fontlar:
Comic Sans MS
Dalek Pinpoint
Sn Cizgicicocuk, asıl teşekkürü tercüme ve balonlamayı nakkaş gibi işleyen sizler hak ediyorsunuz.
Emeklerinize, zamanınıza sağlık.
Paylaşım için çok teşekkür ediyorum.

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
389
1,824
Sayın Cizgicicocuk, yemin ediyorum daha dün yeni sayı var mı diye size yazıp soracaktım ama sormadan önce internette " gazzotti alone 16 " şeklinde tarama yapıp sayının yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol etmek istedim. Göremeyince yayınlanmadığını düşünüp sizi rahatsız etmemek için sormaktan vazgeçtim. Bir dilek hakkımız vardı, Salem Tusakları'na gitti, feda olsun. Bugünün en güzel haberi bu oldu benim için. Elleriniz dert görmesin, iyi ki varsınız.

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
389
1,824
Sn Cizgicicocuk, asıl teşekkürü tercüme ve balonlamayı nakkaş gibi işleyen sizler hak ediyorsunuz.
Emeklerinize, zamanınıza sağlık.
Paylaşım için çok teşekkür ediyorum.
Siz de sağolun Sayın Certem, sayıyı temin ederek okumamıza imkan sağladınız. Okumaktan çok büyük keyif aldığım bir seri. Siz de iyi ki varsınız, teşekkür ederim.