RetroActive - [Tek kitap]

rasel

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
12 Kas 2010
631
18,282
Tam macera, makine cevirisini paylasiyorum:

cuo05ta.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
5,378
59,993
Paylaşımlarınızı hem büyük bir ilgiyle, hem de kıskançlıkla takip ediyorum.

İlgiyle, çünkü seçtiğiniz eserler benim gerçekten bilgimin olmadığı bilim kurgu içeriyor. Farklı yeni şeyler öğrenmemi, farklı bakış açısı geliştirmemi sağlıyor.

Kıskançla, çünkü bilgisayar kullanımımı geliştiremediğim, yapay zekayı kullanmayı beceremediğim için, Sizin bu kadar güzel şekilde yapay zekayı kullanmanız, kıskanılmayacak gibi değil.

Çok teşekkür ederiz Üstat @rasel .

rasel

12 Kas 2010
631
18,282
Paylaşımlarınızı hem büyük bir ilgiyle, hem de kıskançlıkla takip ediyorum.

İlgiyle, çünkü seçtiğiniz eserler benim gerçekten bilgimin olmadığı bilim kurgu içeriyor. Farklı yeni şeyler öğrenmemi, farklı bakış açısı geliştirmemi sağlıyor.

Kıskançla, çünkü bilgisayar kullanımımı geliştiremediğim, yapay zekası kullanmayı beceremediğim için, Sizin bu kadar güzel şekilde yapay zekayı kullanmanız, kıskanılmayacak gibi değil.

Çok teşekkür ederiz Üstat @rasel .
Yan yana olsak, eminim benim de sizden ogrenecegim cok sey vardir. Benim ilgi alanim yazilim, sizinki daha farkli. Her tel ayni sesi cikarsa muzik olmazdi. Sagligimiz yerindeyken tadini cikaralim hayatin :)

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
486
7,824
Şimdi bitirdim,çok beğendim. İbrahim Mustafa'nın bir de Count diye bir kitabı varmış. Bunu da çok merak ediyorum.

rasel

12 Kas 2010
631
18,282
O da arsivimde var. Post ederim bir ara. Tek macera kitaplari daha cok seviyorum. Uzun bekleyisler bana gore degil. Yalniz mediafire hesabim doldu. Bir cozum bulmam lazim.

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
486
7,824
Değişik isimlerle mail adresi alırsanız, mediafire’da farklı hesaplar açabilirsiniz. Benim 4 tane mediafire hesabım var mesela.😊

rasel

12 Kas 2010
631
18,282
Evet, o bir yol. Size gecici eposta adresi veren sitelerde var. Boyle sonsuz hesap acabilirsiniz ama yonetimi zor olan bir yol. Biraz arastirayim. Ucuza kaliteli bir cozum var mi bakayim.

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
713
7,220
Evet, o bir yol. Size gecici eposta adresi veren sitelerde var. Boyle sonsuz hesap acabilirsiniz ama yonetimi zor olan bir yol. Biraz arastirayim. Ucuza kaliteli bir cozum var mi bakayim.
Sn Rasel, Mega'yi da deneyebilirsiniz. E-posta hesabi basina 20 GB ucretsiz alan kullanimi veriyor.