rasel
Aktif Üye
- 12 Kas 2010
- 241
- 4,735
Serinin ilk kitabini paylasiyorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Fontum ayni, fontumu degistirmem, uzerinde cok calistigim bir font olmustuMükemmel olmuş bu çeviri ve balonlama muhteşem olmuş.fontlar bile bana farklı gibi geldi .
Teşekkürler Rasel, albümü şimdi okudum.HARİKA olduğunu söyliyebilirim.Devamınıda sabırsızlıkla bekliyor olacağım...Sağolasınız ,iyiki forumumuza dahil oldunuz.Sizi daha uzun yıllar bu forumda paylaşımlarınızla görebilmek ümidiyle....Serinin ilk kitabini paylasiyorum:
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sn Rasel kitabı dün gece bitirdim.Serinin ilk kitabini paylasiyorum:
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Verdiginiz link tiklayani kendi paylasimlarinin oldugu sayfaya goturuyor. Ben yazardan ziyade, bilimkurgu cevirmeye calisiyorum. Bu eserlere bakayim, iclerinde bilimkurgu varsa ceviri listeme eklerim. Bu cevirilere olumlu tepkiler geldikce, baska arkadaslarinda bu ise girecegi kesin. Onlara da eser birakmak lazimSn Rasel kitabı dün gece bitirdim.
Çeviri fevkaladenin fevkinde olmuş.
Her kitabın çevirisi bir öncekinden çok daha iyi.
Serinin devamını heyecanla bekliyoruz.
Emeklerinize sağlık.
Küçük bir not; Diyarın Fransızca BD bölümüne Leo’nun bazı BD’lerini yükledim.
https://www.cizgidiyari.com/forum/find-threads/started
Scotland,
Dexter London,
La Porte de Brazenac,
Terres Lointanies
Vaktiniz olursa onları da çevirip yüklerseniz harika olur.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Linki düzelttim, sekmelerde yanlış sekmeyi kopyalamışım tabletteVerdiginiz link tiklayani kendi paylasimlarinin oldugu sayfaya goturuyor. Ben yazardan ziyade, bilimkurgu cevirmeye calisiyorum. Bu eserlere bakayim, iclerinde bilimkurgu varsa ceviri listeme eklerim. Bu cevirilere olumlu tepkiler geldikce, baska arkadaslarinda bu ise girecegi kesin. Onlara da eser birakmak lazim![]()
Distant Worlds'un ilk sayisini paylastim. Bu eseri cok onceden cinebook'dan siparisle okumustum. Baktikca hatirladim.Linki düzelttim, sekmelerde yanlış sekmeyi kopyalamışım tablette
Eser çok, siz hiç merak etmeyin![]()
Son çeviriler ve balonlamalar ilklere göre daha iyiye gidiyor sanki... Arada balondan taşmalar var ama Betelguise ya da Amazonia serisi kadar hiç değil; emeğinize sağlık @raselDistant Worlds'un ilk sayisini paylastim. Bu eseri cok onceden cinebook'dan siparisle okumustum. Baktikca hatirladim.