Thorgal Albüm 43

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
727
21,397
Evet yıllardan 2026, aylardan ocak ve 1. gün... Yeni bir yılın ilk günü... Ve ben size demiştim 2026 yılı sayfamız çizgi-roman konusunda çok şeyler yaşayacak...
İşte karşınızda daha yayımlanalı 1 ay bile olmayan bir albüm, hem de Thorgal'ın albümü. Matbaadan yeni çıkmış, buram buram matbaa kokuyor... Neyse hadi bakalım buyurun... Thorgal'ın ve yeni yılın tadını çıkarın... Tek derdiniz bundan sonra hangi kahramanın hangi sayısı gelecek, hangi seri final yapacak onu düşünmek olsun... (Hi hi hi)
hxIKeT.jpg

NOT E(krem)S(u)ATTR(abzon).... Anladınız siz onu... eski lakabı Aydabiresattr ama 2026'da SeriSonuCanavarı olmaya aday ben ŞirinDede

Son düzenleme:

farukgulluce

Yeni Üye
26 Tem 2009
78
259
Gaziantep
Thorgal, Frankofon ekolünün en gözde serilerinden biridir. Benim de tutkuyla takip ettiğim bir seri. Güzel bir hediye, Emekleriniz için çok teşekkür ederim üstad.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
727
21,397
Bip Bip... Sayın Magnon, sanırım daha önce paylaşımlarımı fazla takip etmiyordunuz. lütfen eski paylaşımlarıma bakınız... Ya da bu sefer Şirin Dede sizi fazla yormasın. Aşağıda vereceğim lingin yönlendireceği sayfamızı dikkatlice arayın. Bu mesaj 30 saniye içinde yok ola- tabi ki -mayacaktır. İyi araştırmalar. bip bip...

ara beni

karakurt74

Yeni Üye
30 May 2024
128
214
Bip Bip... Sayın Magnon, sanırım daha önce paylaşımlarımı fazla takip etmiyordunuz. lütfen eski paylaşımlarıma bakınız... Ya da bu sefer Şirin Dede sizi fazla yormasın. Aşağıda vereceğim lingin yönlendireceği sayfamızı dikkatlice arayın. Bu mesaj 30 saniye içinde yok ola- tabi ki -mayacaktır. İyi araştırmalar. bip bip...

ara beni
Merhabalar, muhteşem paylaşımlarınız için çok teşekkürler...
Kai Falke Serisinde bir de "Kai Falke 0: Das große Talent (2016)" varmış. Özgün başlığı "Éric Castel 16. Une Star de football est née" diye geçiyor.
Bu da gelir mi diye sorsak haddimizi aşmış mı oluruz üstadım?

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
727
21,397
Sayın Karakurt maalesef bazı istisnalar dışında o ve Hs modlu sayılara zaman ayırmıyorum. Ama bir gönüllü çıkar tercüme ederse Kai Falke'yi sıraya koyabilirim.. yalnız belirtmem gereken bir şey sırada o kadar çok albüm var ki say say bitmez. Bob Morane'ler, Mac Coy'lar, Jeremiah'lar, Carthago'lar, Prometheus'lar, Star Wars'ler, Flash Gordon'lar, Rahan'lar vbg, vbg, vbg.
NOT: Listeyi biraz kabarttım galiba. Ama bir eksik oldu dersem yalan olmaz. O da bitirdiğim ve yayımlanmak üzere sıra bekleyen Bois Maury Kuleleri. Herman ustadan (ben neredeyim? Ne yapıyorum? Bugün aslında dün müydü? Geçen gün aslında geçmişte mi kaldı? modundayım yani ... )

karakurt74

Yeni Üye
30 May 2024
128
214
Sayın Karakurt maalesef bazı istisnalar dışında o ve Hs modlu sayılara zaman ayırmıyorum. Ama bir gönüllü çıkar tercüme ederse Kai Falke'yi sıraya koyabilirim.. yalnız belirtmem gereken bir şey sırada o kadar çok albüm var ki say say bitmez. Bob Morane'ler, Mac Coy'lar, Jeremiah'lar, Carthago'lar, Prometheus'lar, Star Wars'ler, Flash Gordon'lar, Rahan'lar vbg, vbg, vbg.
NOT: Listeyi biraz kabarttım galiba. Ama bir eksik oldu dersem yalan olmaz. O da bitirdiğim ve yayımlanmak üzere sıra bekleyen Bois Maury Kuleleri. Herman ustadan (ben neredeyim? Ne yapıyorum? Bugün aslında dün müydü? Geçen gün aslında geçmişte mi kaldı? modundayım yani ... )
Oooo, inanılmaz, tamam, şimdi sakin olun, sakin, evet iyi, daha iyi, her şey yolunda üstadım, tamam, şimdi sessizce çekiliyorum, size kolay gelsin....

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
523
1,915
İstanbul
Yeni Thorgal çizimlerine alışamasam da yeni macera aşamalarını görmek çok güzel :) Emeğinize sağlık @esattr üstadım.
Bir tek kaçırdığım ya da hatırlamadığım Thorgal'ın Valnorlu Kriss den ne zaman çocuk sahibi olduğudur.
Sanırım Thorgal'ın yan serisi olan Kriss'in serilerinde bunun yanıtı olabilir...
Bir de Jolan ne zaman Atlantisli bir sevgili buldu??
Daha birde SAGA serisi var...
Sorular, sorular...
Dewam ke...

magnon

Yeni Üye
9 Eki 2011
8
5

ara beni
Sayın esattr, nasıl atladım hayret ki hayret. Geçmiş bayram şekerlerimi afiyetle okuyacağım. Çok çok çok teşekkür ederim.