Tex 777 Unutulmuş

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,691
149,513
Tex 777 Unutulmuş

u7ilgx6aqr1zasy5g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi: 113

Çeviri ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

İYİ EĞLENCELER!!!

virtualman

Yeni Üye
23 Ara 2010
88
341
Çanakkale
Mandrake gibi yayını sona ermiş bazı çizgi romanların tüm maceralarını okuma şansı elde ettim. Ancak Daltas üstad sayesinde yayını devam eden bir fumettinin ilk defa orijinal yayın hızına erişildiğini göreceğim. Türkiye'de yaşayan çizgi roman severlerin yıllarca bir eseri okumak için bekletilme mağduriyetinin sizin gibi değerli emek veren insanlarla azaltılması muhteşem takdire şayan. Ayrıca sevgili forumumuz da platform olarak övgüyü hak ediyor. Teşekkürler Sayın Daltas.

Son düzenleme:

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,403
5,815
Temmuz 2025 sayısı..
Daltas'ın Tex, Bakunin'in Dampyr sevgisi, günceli yakalamamızı sağlıyor. Çok teşekkürler.
Darısı Nathan Never'ı bu seviyelerde seven birilerinin varlığına...

istavritismail

Yeni Üye
5 Şub 2024
49
146
Temmuz 2025 sayısı..
Daltas'ın Tex, Bakunin'in Dampyr sevgisi, günceli yakalamamızı sağlıyor. Çok teşekkürler.
Darısı Nathan Never'ı bu seviyelerde seven birilerinin varlığına...
Nathan never'i bu seviyede seven 50 yaş üstü birinin olabileceğini düşünmüyorum. Olsa bile bu kadar büyük bir azimle iş yapabileceğine ihtimal vermiyorum. Kaldı ki nathan never ülkemizde ilgi görmeyen bir çizgi roman, julia ve dampyr gibi. Yayıncı olsam ben de bu kitapları basmazdım. Tek şaşırdığım dylan dog'un hala nasıl basıldığı. Maceraları bana abudik gubudik geliyor, gerçek mi hayal mi belli değil. Kahramanı ise psikoljik sorunları olan bir tip. Az sayıdaki macerası hoşuma gitmişti, genel olarak beğenmediğim bir çizgi roman. Acaba kaç kişi dylan dog gibi bir çizgi romanı düzenli alıyordur ? Dylan dog yerine Julia basılsa çok daha iyi olurdu. Zagor, Tex gibi köklü ve ülkemizde çok sevilen çizgi romanların bile satış rakamları diplerdeyken diğerlerini yayınlamaya ne gerek var ? Sevdiklerimiz devam etsin, diğerleri olmasa da olur. Olmayanları da birileri çevirirse ve ilgimizi çekerse okuruz.

Son düzenleme:

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
3,031
25,511
Kıbrıs
Daltas paylaşımları hız kesmeden devam ediyor.Çizgi Diyarı'nın Teksseverleri
de bayram yapıyor.Çok teşekkürler.