SAGUARO 24 KATİL

vefalı

Duayen
E-Dergi Takımı
16 May 2009
4,021
85,336
Üstadım,teşekkürler ediyorum.
Bu kahramanın maceralarını kitap olarak satın almayı hep öteledim,sizin paylaşımlarınız ile tanıştım gerçekten çizim ve senaryo olarak 🤙
mükemmeller.15 macera taramanızın hemen ardından çevirilerinizle 25 sayıya ulaştık umarım italyadada 25 sayı sonrası tekrar yayınlanmaya
başlarlar.Herşey gönlünüzce ve gecenizde güzel olsun.

Son düzenleme:

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
488
1,774
İstanbul
Üstadım,teşekkürler ediyorum.
Bu kahramanın maceralarını kitap olarak satın almayı hep öteledim,sizin paylaşımlarınız ile tanıştım gerçekten çizim ve senaryo olarak 🤙
mükemmeller.15 macera taramanızın hemen ardından çevirilerinizle 25 sayıya ulaştık umarım italyadada 25 sayı sonrası tekrar yayınlanmaya
başlarlar.Herşey gönlünüzce ve gecenizde güzel olsun.
Bu seri Türkiye de 15 sayı yayınlabildi. İtalya da ise 35 sayıda bitirildi @vefalı abi , @altan abi sayesinde sanırım son sayısına kadar okuyabileceğiz.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,183
4,903
Konu benim için çok önemlidir ama çizgi de olmaz sa olmazımdır.saguaro çizgidüşler tarafından yayımlanırken her sayısını aldım .Hatta bir sayısını(üçlü albüm)ilginç bir renk ile bastılar o sayıyı bile aldım.Gelgelelim italyadaki arkadaşlar nedense bazı çizerleri klasik fumettilerde değerlendirirken bazı fumettilerde yenilere yer verirler.Saguaronun ilk sayılarında da böyle yaptılar ve çizgiler hiç hoşuma gitmedi.Ama dediğim gibi yine de aldım.Şimdi bu çeviri balonlarda görüyorum ki çizgi oturmuş.seri ülkemizde gerçekten yazık edilmiş.Üstadlara teşekkür ediyorum.