Krallık 03 - Damat Adayı

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
682
8,525

Versiyon Tarihçesi
18 Eylül 2025 - İlk Yükleme

Halk arasında pek bilinmeyen ama çok eskilere dayanan bir söylence vardır. Rivayete göre, ünlü şarkıcı Robin Beck’in dillere pelesenk olmuş “ ” şarkısı aslında öyle modern bir aşk hikâyesinden değil, taa “The Suitor” (Talip)” adlı eski bir krallık masalından doğmuştur. Efsaneye göre Robin Beck'in (büyük büyük büyük x 5) babaannesi olan Prenses Cécile, sevdiceğiyle tanışacağı günü beklerken, sarayda dolaşan dedikodular yüzünden kafası karmakarışıktır. Bir yanda entrikacı serçeler, diğer yanda baba baskısı derken işler çığırından çıkar. Kafasını dinlemek isteyen prenses, Anne’nin tavernasında elmalı turtasını yerken kuşların mırıldandığı şu şarkıyı duyar:
“First time, first love
Oh what feeling is this
Electricity flows
With the very first kiss"
(“İlk kez, ilk aşk
Ah, bu nasıl bir his
Elektrik akıyor
O ilk öpücükle birlikte...”)

Rivayete göre Robin Beck, yıllar sonra bu kadim hikâyeyi ve minik serçelerin şarkı sözlerini evlerinin tavanarasındaki eski bir sandıkta bulmuş, biraz cilalayıp söyleyivermiştir. Bugün hâlâ bazı köylerde yaşlılar şöyle der: “Evlat, aşk kolay iş değildir. Ama unutma, her şeyin bir first time’ı vardır.”

Evet bu hikaye doğru mu bilmiyoruz ama Belçikalı Benoît Feroumont tarafından çizilen Le Royaume [The Kingdom] adlı çizgi romanın üçüncü sayısıyla karşınızdayız.

Fontlar:
Dave Gibbons Lower
CalliBrush
2Dumb
Architects Daughter

atsinaa

Onursal Üye
27 Tem 2011
365
3,161
Tokat -Niksar
Teşekkür ederim paylaşımınız için. Daha önceki sayıları indirmiştim, bir sıkıntı olmamıştı ama bu sayıyı indirdim Windows Defender dosyayı sildi. İçinde Trojan:Script/Wacatac.B!ml adında bir trojan olduğunu belirtiyor. Kontrol etmeme bile müsaade etmeden sildi. Tekrar yükledim yine sildi.

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
682
8,525
Teşekkür ederim paylaşımınız için. Daha önceki sayıları indirmiştim, bir sıkıntı olmamıştı ama bu sayıyı indirdim Windows Defender dosyayı sildi. İçinde Trojan:Script/Wacatac.B!ml adında bir trojan olduğunu belirtiyor. Kontrol etmeme bile müsaade etmeden sildi. Tekrar yükledim yine sildi.
Dosya sıkıştırılmış jpg uzantılı resimlerden oluşuyor. İndirdiğiniz dosyanın ismi
Krallık 03 - Damat Adayı.cbr ve tam boyutu 42,347,180 bytes olmalı. Ayrıca dosyaya özel SHA-256 hash değeri aşağıdaki değerle aynı olmalı.
SHA-256 : 543A3936EFECC9B0D7E11E2645C63FF94075360994CA48537AE9535DEEB73198

Dosyayı a yükleyerek bu değeri kontrol edebilirsiniz. Virus total bu değeri sayfanın en üstünde listeler. Eğer bu değerler uyuşmuyorsa başka bir dosya indiriyorsunuz demektir. (ya da bir kullanarak indirdiğiniz dosyanın SHA-256 değerini kontrol edebilirsiniz.)

Son düzenleme:

atsinaa

Onursal Üye
27 Tem 2011
365
3,161
Tokat -Niksar
Dosya sıkıştırılmış jpg uzantılı resimlerden oluşuyor. İndirdiğiniz dosyanın ismi
Krallık 03 - Damat Adayı.cbr ve tam boyutu 42,347,180 bytes olmalı. Ayrıca dosyaya özel SHA-256 hash değeri aşağıdaki değerle aynı olmalı.
SHA-256 : 543A3936EFECC9B0D7E11E2645C63FF94075360994CA48537AE9535DEEB73198

Dosyayı a yükleyerek bu değeri kontrol edebilirsiniz. Virus total bu değeri sayfanın en üstünde listeler. Eğer bu değerler uyuşmuyorsa başka bir dosya indiriyorsunuz demektir. (ya da bir kullanarak indirdiğiniz dosyanın SHA-256 değerini kontrol edebilirsiniz.)
Dediğiniz gibi virustotal.com sitesinde url olarak tarattım bir şey çıkmadı. SHA-256 hash değeri de normal.
Dosyayı yeniden indirdim Win. Defender yine sildi. Telefona indirip bilgisayara attım en sonunda. Klasöre çıkarttım tekrar tarattım bir şey bulamadı. Ama cbr formatında virüs var deyip sildi.

kuriboh

Süper Üye
23 Ağu 2018
514
1,183
şu an dünya'da
Teşekkür ederim paylaşımınız için. Daha önceki sayıları indirmiştim, bir sıkıntı olmamıştı ama bu sayıyı indirdim Windows Defender dosyayı sildi. İçinde Trojan:Script/Wacatac.B!ml adında bir trojan olduğunu belirtiyor. Kontrol etmeme bile müsaade etmeden sildi. Tekrar yükledim
Dosya temiz senin PC'ye virüs bulaşmış, kaspersky temiz dedi.