kemalettin
Onursal Üye
- 13 Eyl 2011
- 590
- 3,220
Herkese iyi akşamlar
Siyah beyazları okumak bana hiç cazip gelmediği için indirdiğim dosyaların siyah beyaz çıkması sonrası hemen hepsini siliyorum.
Aramızda benim gibi olanlar var mı?
Paylaşılanların hemen hemen çoğunun tanıtımlarında siyah beyaz mı renkli mi olduğu genelde neden hiç belirtilmiyor anlamış değilim.
Sizin inceleme fırsatı bulduğunuz
ingilizce veya Türkçe farketmezsizin
hangi TÜMÜ RENKLİ grafik romanları önerirsiniz?
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
Şimdiye kadar beğendiklerime bir örnek :
V For Vendetta
ilgi duyduğum konular:
Politik dram,
Casusluk / Dedektiflik/ polisiye
Gizem
Tom Clancy nin yazdığı modern techno-thriller tipi konular
Tom Clancy olmasa da olur.
modern techno-thriller olsun yeter
Bir de modern techno-thriller ın anlamını araştırayım dedim.
Şunlara rastladım:
Google çevirisi:
Hiç sevemediğim/okumak istemediğim konular:
Süper kahramanlar,
fantastik hikayeler
Korku hikayeleri
tarihi romanlar
western
Siyah beyazları okumak bana hiç cazip gelmediği için indirdiğim dosyaların siyah beyaz çıkması sonrası hemen hepsini siliyorum.
Aramızda benim gibi olanlar var mı?
Paylaşılanların hemen hemen çoğunun tanıtımlarında siyah beyaz mı renkli mi olduğu genelde neden hiç belirtilmiyor anlamış değilim.
Sizin inceleme fırsatı bulduğunuz
ingilizce veya Türkçe farketmezsizin
hangi TÜMÜ RENKLİ grafik romanları önerirsiniz?
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
Şimdiye kadar beğendiklerime bir örnek :
V For Vendetta
ilgi duyduğum konular:
Politik dram,
Casusluk / Dedektiflik/ polisiye
Gizem
Tom Clancy nin yazdığı modern techno-thriller tipi konular
Tom Clancy olmasa da olur.
modern techno-thriller olsun yeter
Bir de modern techno-thriller ın anlamını araştırayım dedim.
Şunlara rastladım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Google çevirisi:
Tekno -gerilim veya tekno-gerilim , bilim kurgu , gerilim , casus kurgu , aksiyon ve savaş romanlarından yararlanan melez bir türdür . Konularıyla ilgili (tipik olarak askeri teknoloji) orantısız miktarda (diğer türlere göre) teknik ayrıntılar içerirler; yalnızca katı bilim kurgu, teknik açıdan karşılaştırılabilir düzeyde destekleyici ayrıntıya yönelme eğilimindedir. Teknolojinin iç işleyişi ve çeşitli disiplinlerin ( casusluk , dövüş sanatları , politika ) mekaniği kapsamlı bir şekilde araştırılıyor ve olay örgüsü genellikle bu keşfin ayrıntılarına odaklanıyor.
Michael Crichton ve Tom Clancy, "modern tekno-gerilim"in babaları olarak kabul ediliyor;[3] Crichton'un The Andromeda Strain adlı kitabı ve Clancy'nin The Hunt for Red Ekim adlı kitabı , türü tanımlayan tip örneğini ortaya koyuyor;
Askeri tekno-gerilim filmleri: Bu tekno-gerilim filmleri esas olarak askeri konulara ve sorunlara odaklanır. Hikayedeki askeri merkeziyetçilikle ilgililer ve dövüş teknolojisine odaklanıyorlar. Tom Clancy'nin bu kategoride büyük bir başarıya sahip olduğu biliniyor.[8]
Casus tekno-gerilim filmleri: Bu tekno-gerilim filmleri, geleneksel tekno-gerilim filmlerine benzemekle birlikte tempoya sadık kalır ve aynı zamanda casus-kurgudan da ödünç alırlar. Bu kategorinin temel amacı casusluk ve ticari zanaat hakkında yazmaktır. Rakip bir düşmanı veya düşmanları yenmek ve onların hedeflerine ulaşmasını engellemekle ilgilidirler.
Hiç sevemediğim/okumak istemediğim konular:
Süper kahramanlar,
fantastik hikayeler
Korku hikayeleri
tarihi romanlar
western
Son düzenleme: