ÇİZGİ DİYARI Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,783
15,167
Çizgiroman adına çok güzel bir gündü.
Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim.
Tekrarını heyecanla bekleyeceğim.

Dilek ve temenniler;
Bir sonrakin de, hiç bilmediğimiz çizgiroman dostlarının da katılmasını ümit ediyorum.
Bir sonrakin de, nette ki diğer çizgiroman sitelerinden daha fazla katılım olmasını bekliyorum.
Bir sonrakin de çizgiroman yayınevi ve satıcılarının hayal gördüğü ve inanmadığı bu tip toplantıların artık,olabildiğini görüp uzaktan değil,içinde yer almalarını temenni ediyorum.
Bir sonrakin de yazılı ve görsel basının da uzaklarda ki dostlarımıza ulaşmamızı hızlandırmasını ve arttırmasını istiyorum.



Türk çizgiromanının basım-satım merkezi İstanbul'da, hatta adeta başkenti diyebileceğimiz Kadıköy'deki onca çizgiroman sahafının ve yayıncısının böyle bir etkinlikte olmaması; dahası varlığını yeni öğrendiğim çizgiroman adına kurulmuş bir derneğin bu etkinlikte reel olarak katılım sağlamaması önemli bir eksiklikti bence de.. Amatörler çizgiromancılığımız için bu emeği harcarken, bu işten para kazanan profesyonellerin bu etkinlikte yer almaması, katkı, katılım sağlamaması inanılır gibi değil.. Çizgi Diyarı'na düşen küsmeden, kırılmadan bu olumsuzluğu gidermek olmalı. Emeği geçen arkadaşları tekrar tebrik ediyor, bundan sonra bu yöndeki tüm çabalarına elimden gelen desteği sonuna kadar vermeye hazır olduğunu ifade ediyorum.

Ne demiştik:
"Çizgiroman Hepimizin"
 

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,188
8,095
Sevgili yeryüzü dostum,
Fotoğraflar PDF formatı gibi birbirine bitişik olduğundan
arşivime almam mümkün olmadı.
Mümkünse eğer tamamını (sıkıştırıp rar olarak da kabulüm)
bir dosya halinde paylaşıp link vermenizi rica etsem....
Selam,sevgi ve saygılarımla.
HACILI
 

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
763
2,979
Herşeye rağmen çizgi romancılar olarak kendi aramızda yaptığımız çok güzel bir etkinlik oldu. Böyle böyle sabırla ilerleyerek ve gittikçe büyüyen tekrarlarını yaparak çizgi roman geleneğimizi tekrar canlandıracağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bende bu uğurda sonuna kadar desteğe varım. Üzerime düşeni yaparım.
Sosyal medyayı salladık. Facebook'ta 2-3 gün biz vardık, kilitledik paylaştığımız fotoğraflarla. Kimseye küsmemize gerek yok. Onlar bilmiyorlar diyerek, bu işin akıncılığını yapmaya devam edeceğiz. Ama bunları da unutmayacağız. Daha neler yaparız neler.
 
Üst