![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2014
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeği geçenlere teşekkür ederim, fakat ne yazık ki dergileri açamıyorum. Bu iş için bir program mı gerekiyor? Dergileri açabilmem için bir program önerebilecek arkadaş var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 18.Mart.2011
•Rep Puanı : 316815
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Emeği geçenlere teşekkür ederim, fakat ne yazık ki dergileri açamıyorum. Bu iş için bir program mı gerekiyor? Dergileri açabilmem için bir program önerebilecek arkadaş var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim. Alttaki bağlantıya tıklayıp açılan sayfadan resmin altınaki CDisplayEx yazan yere tıklayın. Açılan sayfada yeşil renkli Download CDisplayEx yazan yere tıklayıp programı indirip kurun. Artık cbr, cbz vb. dosyaları açaıp okuyabilirsiniz. Ayrıca bu programla rar ve zip dosyalarına sağ tıklayarak birlikte aç seçeneğinden CDisplayEx programını seçerek okuyabilirsiniz. Keyifli okumalar dilerim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 30.Ocak.2016
•Rep Puanı : 240
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
60'lı yılların unutulmaz ve efsanevi dergilerinden biri olan CEYLAN serisinin bu 160 Sayılık çalışmaları için SAVOK ve Prof. arkadaşlarıma sonsuz minnetlerimi iletiyorum.. Allahın izniyle Uzun, mutlu ve sağlıklı yaşayın...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 290543
•Rep Seviyesi :
![]()
160 tane maviyi bir arada görünce gözüm korktu indirip arşivlemeye..
Bunları tek tek tarayıp, düzenleyip bizimle paylaşan dostların hakkı ödenmez. Sağolun, varolun, çok teşekkürler..
![]() |
![]() |
#15 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 30.Ocak.2016
•Rep Puanı : 240
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
Çocukluğumun efsanevi dergilerinden biri olan Ceylan serilerini büyük bir zevkle arşivliyorum, bu muhteşem koleksiyonu bize kazandıran tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederken, ana kahramanımız Profesör bey'ede Allah'tan rahmetler diliyorum.... Huzur içinde uyusun...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu listeyide mavileştiren başta sayın adminimize ve rahmetli Haluk Abiye teşekkürü borç bilirim.
![]() |
![]() |
#17 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgi Diyarı çizgi roman ve dergi arşivi yanısıra üyeler ve yorumlarıyla tarih ve saat ile eski günlere ışık tutan bir rolde üstleniyor.
Eski günlere ait yorumlara bakıyorum ,üyelerimizin yazdıklarına bakıyorum bir anı defteri gibi mutlu oluyorum. Ne kadar çok zaman geçmiş daha dün gibi ne kadar yol alınmış. İlk üye olduğum günü hatırlıyorum aradan geçen zaman diliminde ki gelişmeleri düşününce dere tepe düz gitmişiz. Tekrar teşekkür ederim forumda emeği geçen herkese. Galiba ömrümüz Google kadar uzun olamayacak. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
baraküda, ceylan dergisi, polis köpeği nick, robot ali, örümcek adam |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ceylan Dergileri Sıralı Liste 1.Seri (Ceylan Haftalık Çocuk Gazetesi) (TAMAMLANDI) | direnc11 | Ceylan Haftalık Çocuk Gazetesi (1. Seri) (08.02.1955-14.08.1956) | 5 | 11.Mayıs.2018 01:02 |
Ceylan Dergileri Sıralı Liste 2.Seri (Ceylan Haftalık Resimli Mecmua/Çocuk Gazetesi) | direnc11 | Ceylan Haftalık Resimli Mecmua/Çocuk Gazetesi 2.Seri (21.08.1956-23.04.1957) | 2 | 03.Ocak.2016 18:08 |
Kaplan Dergileri 1. Seri Sıralı Liste (TAMAMLANDI) | savok | Kaplan Haftalık Mecmua 1. Seri | 4 | 30.Ekim.2015 23:24 |
KIZILTUĞ Dergileri Sıralı Liste-TAMAMLANDI- | savok | Kızıltuğ | 1 | 06.Şubat.2014 22:29 |
Ceylan Dergileri Sıralı Liste 4.Seri (TAMAMLANDI) | savok | Ceylan (4. Seri) (17.02.1969- 28.07.1970) | 2 | 09.Mart.2013 21:13 |