CEYLAN - 3. Seri - Sayı 062 (28 Mart 1967)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,027
86,555
Kasımpaşa
CEYLAN - 3. Seri - Sayı 062 (28 Mart 1967)

062000.jpg

Sevgili Çizgi Diyarı sakinleri..
Sürçi lisan ettimse affola!
Sevgili profesör üstadım, teşekkürler!
İyi okumalar.
Saygılar..

Son düzenleme:

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,444
308,359
"Diyar"ın geldiği konumu çekemeyen ve kabul edemeyen zavallılar anlaşılan çareyi düpedüz iftirada bulup, bu önlenemez yükselişimiz karşısında farkında bile olmaksızın çaresizce çaresizliklerini itiraf ediyorlar.
İlerleyen gün ve haftalarda yapılacak yeni paylaşımlar morallerini biraz daha bozacak ama artık kusura bakmasınlar; forum burada ve kapı herkese açık, buyurup gelsinler.
Ağzınıza sağlık!
Saygılarımla...

bayrakzaf.gif

Son düzenleme:

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,801
2,704
metu
Sayın Sarkomere katılıyorum.Burası özgürce insanların paylaşımlarını yapıp ,fikirlerini özgürce aktardıkları bir form.Diğer yerler özgürlüğe kilit vurulmuş ,insanların fikirlerinin hiç bir değeri olmadığı platformlar.Herkesi özgür forma davet etmeniz çok yerinde olmuş.Hatta bence o yerlerin yönetici konumundakilerinide davet edin açıkca ve kendi isimleri ile özgürce giriş yapsınlar.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,236
İzmir
Sevgili Ağabeyimizin yıllarca özenle arşiv yaptığı ve bizimle paylaştığı değerli kitapları ve bu kitapları özenle tarayıp bütün çizgi roman severlere armağan eden dostlara yapılmış bir hakaret var. Böyle saygısız, terbiyesiz kişilerle muhattap olmaya bile gerek görmüyorum.
Bütün çizgi roman severlerin bildiği gibi; çizgi roman kimsenin diktasında değil. Sadece bir zümreye de hitap etmiyor. Buradaki dostlar herkese hitap eden paylaşımlar yapmasına karşın hakarete uğramalına ne demeli? Buradan aldıpta kapalı link yapanlara ne demeli?