![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1932534
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Telerama TV Magazin 1992 - Sayı 10 Haftalık Televizyon ve Sinema Dergisi 18-24 Temmuz 1992 tarihli 10. Sayısı Bir Numara Yayıncılık Fiyatı 8.000 TL 84 sayfa, 93 MB, CBR ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Mega) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (filepi) Dergide sadece TV ve sinema haberleri yok, müziğe de yer veriyormuş bu dergi. O günlerde ekrana geleceği için "Dire Straits"le ilgili bilgi vermişler. ![]() Konu scanfan tarafından (06.Kasım.2016 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mega linki eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 31.Mart.2013
•Rep Puanı : 170087
•Rep Seviyesi :
![]()
Yine güzel bir paylaşımda bulunmuşsun "scanfan"...
Eline sağlık... Dergiye ufak bir eleştiri; Dire Straits hakkında daha doğrusu önemli bir grup hakkında hiç bu kadar kötü kısa bir kronoloji okumamıştım. ![]() Dire Straits öyle damdan düşer gibi ünlü olmadı bizzat kendileri demo falan doldurup plak firmalarını aşındırmış kişilerdir... İşte bu tip yanlışlıklar açısından da aslında bu paylaşımların ayrı bir değeri var... Tekrar teşekkürler "scanfan"... Konu Baltimora tarafından (24.Ağustos.2019 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 25.Mart.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Offf yine muhteşem bir paylaşım, ellerinize sağlık.
1 numarasın scanfan! Konu Baltimora tarafından (24.Ağustos.2019 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() Yine güzel bir paylaşımda bulunmuşsun "scanfan"... Eline sağlık... Dergiye ufak bir eleştiri; Dire Straits hakkında daha doğrusu önemli bir grup hakkında hiç bu kadar kötü kısa bir kronoloji okumamıştım. ![]() Dire Straits öyle damdan düşer gibi ünlü olmadı bizzat kendileri demo falan doldurup plak firmalarını aşındırmış kişilerdir... İşte bu tip yanlışlıklar açısından da aslında bu paylaşımların ayrı bir değeri var... Tekrar teşekkürler "scanfan"... Hakkınız var sevgili "Motion". Bu tip yazıları yazan kişiye kısıtlı bir alan tahsis edilmişse, bir de yazar konuya çok aşina değilse bu tarz sakilliklere medyada her zaman rastlanıyor. Bu yine iyisi. Aşağıdaki kupür sanırım 15 Ekim 1993 tarihinde çıkan Cumhuriyet gazetesinin televizyon programı sayfasından alınmış (muhtemelen gazetenin çaycısı yazmıştır). Bunu bize aktaran da Leman dergisinin Anti-Medya sayfası. Daha hoşları da var, ama elimin altına ilk bu geldi. ![]() Konu scanfan tarafından (30.Mayıs.2016 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Nerden buluyorsun bunları şaşıyorum.
Teşekkürler scanfan üstadım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]() Hakkınız var sevgili "Motion". Bu tip yazıları yazan kişiye kısıtlı bir alan tahsis edilmişse, bir de yazar konuya çok aşina değilse bu tarz sakilliklere medyada her zaman rastlanıyor. Bu yine iyisi. Aşağıdaki kupür sanırım 15 Ekim 1993 tarihinde çıkan Cumhuriyet gazetesinin televizyon programı sayfasından alınmış (muhtemelen gazetenin çaycısı yazmıştır). Bunu bize aktaran da Leman dergisinin Anti-Medya sayfası. Daha hoşları da var, ama elimin altına ilk bu geldi. ![]() Çok komik resmen, bizde dergicilik yıllardır doğru yapılmıyor. Ben Leman'a o yüzden çok saygı duyarım. Adam gibi bu işi yapan sayılı yayından birisidir. Araştirmacı gazeteciliğin pirisin Scanfan varol. Konu Baltimora tarafından (12.Eylül.2021 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]() Bir iki tane daha anti-medya örneği buldum. Konuyu dağıtmamak için buraya ekliyorum. Bir ara bütün anti-medyaları bir araya getirip paylaşmak isterdim. Kırmızı noktayı ben koydum. Orijinal Leman'da, tıpkı GÜN gazetesinde yazıldığı gibi adıyla sanıyla sansürsüz yazılmıştı. O tarihte (1993) sansür mizah basınına daha toleranslıydı hatırladığım kadarı ile. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3053314
•Rep Seviyesi :
![]()
Valla ben Jandarmaların Binali ile evlenmeyi kabul etmelerinin sonunu iyi görmüyorum. Bir yılı dolmadan boşanmak üzere Aile Mahkemesine koşacaklardır
Aklıma takılan bir konu ise, takıları Jandarmalara mı yoksa Binali'ye mi takacağız |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 04.Şubat.2015
•Rep Puanı : 80
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bizi yine eski günlere, internetin olmadığı, Televizyonun çok popüler olduğu 90'lara götüren harika bir paylaşım. Çok teşekkürler.
Konu Baltimora tarafından (24.Ağustos.2019 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen cümlelere büyük harfle başlayalım ve noktalama işaretlerini de koyalım.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]()
Gözümden kaçan, buram buram 90'lar kokan bu harika paylaşımınız için teşekkür ederim sevgili Scanfan. Her paylaşımınız ayrı bir renk katıyor diyarımıza..
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
1990'lar, anti medya, antimedya, leman, magazin dergileri, müzik dergileri, sinema, telerama, televizyon, trt, tv dergileri |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Telerama TV Magazin 1992 - Sayı 11 | scanfan | Telerama TV Magazin | 12 | 07.Nisan.2022 01:19 |
Dıgıl Sayı 140 - 02.01.1992 | Melih41 | Dıgıl | 2 | 23.Mart.2018 10:15 |
Dıgıl Sayı 142 - 16.01.1992 | Melih41 | Dıgıl | 3 | 07.Mart.2018 11:18 |
Dıgıl Sayı 186 - 19.11.1992 | Deejay | Dıgıl | 10 | 30.Haziran.2015 00:02 |
Dıgıl Sayı 145 - 06.02.1992 | Melih41 | Dıgıl | 4 | 18.Mayıs.2015 10:14 |