![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Raptors Night Raptors 01 (of 04) Nem Comics Hikaye: Enrico Marini Çizimler: Jean Dufaux Çeviri: SenSei Balonlama: SenSei Yıl: 1998 Dosya Türü: cbr Sayfa sayısı: 56 Tür:Aksiyon, Fantastik Karanlık bir şehir. Sanki New York ve Gotham City'nin karışımı bir yer. Bu dünyanın en güçlü kişileri sol kulakları'nın arkasında bir leke vardır. İki çok çekici kardeş bu seçilmiş ve güçlü kişileri 15. yüzyıldan beri kovalar ve avlar. Bu tamamen kişisel bir intikamdır. Konu SenSei tarafından (23.Mart.2016 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeni Düzenleme, Detaylı bilgi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23284
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ikinci teşekkürde benden ellerinize sağlık çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz,bu gün okuyabildim tek kelimeyle muhteşem
Konu aytekincelen tarafından (24.Ekim.2011 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok beğendim.
Son zamanlarda okuduğum en güzel çizgi romanlardan bir tanesi.. Verdiğin emek için bizimle paylaştığın için sana teşekkürlerimi sunmak isterim. Saygı ve sevgilerimle.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye |
![]()
Mükemmel bir seri .Fazlasıyla teşekkürü hakediyor.Bakalım devamında ne gelecek.Bir fumetti iyi giderdi aslında ..
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 04.Kasım.2010
•Rep Puanı : 82641
•Rep Seviyesi :
![]() Raptors 1 of 4.cbr 'de küçük bir ayrıntıya takıldım.. Küçük bir hata olmuş sanırsam..
.cbr formatında 3. sayfaya denk geliyor. ![]() "birini" olabilirmi acaba ?
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Sensei; artık bizleri gerçekten kendine tiryaki ettin.Bu güzel paylaşımlar için çok teşekkürler.
esen kal.
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]()
Kaliteli çizgi romanları düzgün tercüme ve nefis bir balonlama ile Türkçe olarak okumak bir ayrıcalık ve bu işi karşılıksız yapmaya soyunmuş savaşçılardan belki de en üretkeni olan Sayın SenSei'ye teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
Sensei mükemmel bir öykü , harika çizgiler . Çok teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Raptors 1 of 4.cbr 'de küçük bir ayrıntıya takıldım.. Küçük bir hata olmuş sanırsam.. .cbr formatında 3. sayfaya denk geliyor. ![]() "birini" olabilirmi acaba ? Sevgili Ozaki, belirttiğin gibi "birini" olacak. Maalesef ne kadar da dikkat etsek bu tür hatalar yapılıyor. Ama dikkatli okuyucular olarak bu tür hataları bana özel mesaj olarak atılırsa, en kısa zamanda düzeltilir ve tekrar paylaşılır. Tekrar uyarı için teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu işte uzmanlaşmış yayınevlerinin bile hatalarını gördükten sonra,bunları hata olarak görmek insanın içinden gelmiyor...
Bu güzel seri ve paylaşımların için teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
camilla, drago, fantastik, korku, lenore, macera, raptors, sensei |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Les Eternels - Ölümsüzler 01 (of 04) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 11 | 15.Kasım.2018 13:10 |
L'integrale - Erteleme 01 (of 02) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 18 | 16.Ocak.2017 18:21 |
The Man With No Name 01 (of 11) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 9 | 30.Mayıs.2015 16:53 |
Halloween 01 (of 03) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 9 | 08.Eylül.2013 00:42 |
U.S. 01 (of 02) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 13 | 05.Eylül.2013 21:39 |