Synchronic 01 - Travma

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,591
48,767
İzmir

Synchronic 01 - Travma

lnlmojr98udvqth5g.jpg

9v90rj8j6my4tmp5g.jpg

Lütfen Buradan İndirin

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,361
39,530
İstanbul
Son zamanlarda epeyce polisiye dizi izledim. Bu çizgi romanın öyküsü de epey ilgi çekici. Devamının nasıl gelişeceğin merakla bekleyeceğim.

Bu arada bir kez daha "sıradan" bir beyne sahip olmanın hüznünü yaşıyorum:

file

Ellerine sağlık, üstadım.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,324
ordu-turkey
sayın orpa seçtiğiniz seriler çok güzeller hem okuyorum fırsat buldukça hemde arşivliyorum ilerde tekrar sakin kafa ile okumak için çok sağolun.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,418
16,334
Bilmediklerimizi bize bildirdiğiniz için ve paylaştığınız için teşekkürler üstadım. Eline yüreğine sağlık. Her paylaşım serileriniz muhteşem.

Amonopsis

Yeni Üye
19 Ara 2011
63
228
Oldukça ilginç bir polisiye serisi gibi görünüyor, sayın Orpa. Tıpkı diğer paylaşımlarınız gibi.Tüm Paylaşımlarınız için Gönülden Teşekkürler..

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,464
9,036
Avrupa çizgi romanlarının , her zaman benim çizgi roman okuma sürecindeki yeri ayrıcalıklı olmuştur. Superman ve Batman gibi süper kahramanları yoğun medya desteğiyle tanımamam mümkün değildi , ama Bonelli dünyasıyla büyüdük. Halen daha önemli bir yeri vardır , bu ‘’ fumetti’’lerin benim için. Ama , zamanla Heavy Metal ya da Metal Hurlant gibi dergilerle bu sanatın ‘’ Büyük Üstad ‘’ larını tanıdım. Lafı ‘’ Europe Comics ‘’ firmasına getirmek amacım. Dargaud , Dufaux gibi başta Fransız firmaları olmak üzere , birçok Avrupa firmasının ortak girişimi olan bu firmanın çizgi romanları , ‘’ çizgiroman sever ‘’ kitlesini mıknatıs gibi çekiyordu. Kongreler , festivaller gibi faaliyetleri ise bir başka üzerinde durulması gereken noktaydı. Ancak , yaşanan küresel krizden payını alarak , geçtiğimiz Ocak ayında üzücü bir haberle , baskı faaliyetlerini sonlandırdığını duyurdu. Aylık birkaç digital yayınla varolmaya devam edecek anlaşılan . ‘’ Synchronic ‘’ serisinin ilkini okuduğumda , birçok açıdan Orpa’ya teşekkür etmek istedim. Bizlerle paylaşıma imkan veren emekleri için , aynı zamanda da senaryo , çizim , renklendirme gibi pek çok unsurlar açısından böyle bir çizgi romanı seçtiği için .

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,464
9,036
Bu konu hakkındaki önceki teşekkür yazımda , yanlışlıkla '' Dargaud '', '' Dufaux'' gibi başta Fransız firmaları olmak üzere diye yazmışım . Oysa , '' Dufaux '' bilindiği gibi ünlü bir Fransız çizgi roman sanatçısı ( Jean Dufaux ) . Belirtmek istediğim Europe Comics'e dahil olan diğer yayınevi , Belçika kaynaklı '' Dupuis '' olacaktı. Bilgilerinize sunmak istedim.

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
844
1,713

Synchronic 1-2 sayıları indirip denedim. Açılmayan bir dosya yok.
Sorununuzu anlayamadım.

Direkt bölümün sayfası açılmıyor. Site sayfası.

edit: çıkış yapıp cookieleri temizledim yine de o bölümün olduğu site sayfası açılmıyor ilginç şekilde.

Anladığım kadarıyla siz Synchronic-2'nin sayfasına ulaşamıyorsunuz.
Yani BURAYA
Bu sorunun çözümü sanırım sizin PC ile ilgili olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,398
5,808
Direkt bölümün sayfası açılmıyor. Site sayfası.

edit: çıkış yapıp cookieleri temizledim yine de o bölümün olduğu site sayfası açılmıyor ilginç şekilde.

Anladığım kadarıyla siz Synchronic-2'nin sayfasına ulaşamıyorsunuz.
Yani BURAYA
Bu sorunun çözümü sanırım sizin PC ile ilgili olabilir.

Bende de son bakımdan beri aynı sorun oluştu.
www-cizgidiyari-com/forum/orpa/173431-synchronic-02-%C2%96-blok.html]Synchronic 02 – Blok - Çizgi Roman Diyarı
Arada siyah soru işaretli bir kare var. (Bu mesaj içinde gözükmeyebilir)

Kimi sayfaların adından Türkçe karakterler kullanılınca, yukarıda tarayıcının URL satırında doğru dönüştürülemeyen türkçe karakterlerin URL içinde olması yüzünden sayfayı bulamıyor ve açamıyor.
9-10 sayfada aynı durum var.
Sanki Türkçe font olmadığı durumlarda I'lerin yerine Y(noktalı) çıkar ya.. URL satırında onlardan oluşuyor. ve elle girsem de değişmiyor. Sorun o.

Son düzenleme:

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,398
5,808
Teşekkürler. Kaç gündür sayfaya girmenin alternatif yollarını arıyordum, balonlamanızı indirmek için. :)

Bence sitenin (çok anlamasam da) kodlarındaki bir değişiklikten kaynaklanıyor olabilir. Normalde izin vermemesi lazım, açılamayacak sayfalar yaratmaya. Ya da benim Chrome'da birşey oldu. Aynı bilgisayarla giriyorum, ama tatildeyim, şehir değiştirdim ve başka bir router ile internete bağlanıyorum. Burada olmaya başladı. Ama bu dediklerimden bu sorunu yaşayabileceğimi pek ummuyorum.
Bakalım, elbet çözülecektir.

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
844
1,713
Bende de son bakımdan beri aynı sorun oluştu.
www-cizgidiyari-com/forum/orpa/173431-synchronic-02-%C2%96-blok.html]Synchronic 02 – Blok - Çizgi Roman Diyarı
Arada siyah soru işaretli bir kare var. (Bu mesaj içinde gözükmeyebilir)

Kimi sayfaların adından Türkçe karakterler kullanılınca, yukarıda tarayıcının URL satırında doğru dönüştürülemeyen türkçe karakterlerin URL içinde olması yüzünden sayfayı bulamıyor ve açamıyor.
9-10 sayfada aynı durum var.
Sanki Türkçe font olmadığı durumlarda I'lerin yerine Y(noktalı) çıkar ya.. URL satırında onlardan oluşuyor. ve elle girsem de değişmiyor. Sorun o.

Aynen benimki de öyle. Çıkış yapınca açıldı ama o zamanda link görünmüyor tabii. Chrome dışında da denemedim.