![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Nisan.2009
•Rep Puanı : 177633
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar Yeşil Ejder macerasını renklendirmeye de amatörce başladım yaklaşık 145 sayfa şu an 8 sayfa oldu detaylar fazla olduğu için tek sayfa 2,5- 3 saatde bitiyor önerilerinizi bekliyorum birde Karaoğlan’ın bu macerada giydiği elbisenin rengi konusunda yardım bekliyorum renkli kapaklarda griye yakın renklendirilmiş açık mavi.yeşil.gri.kırmizı hangi renk örnek renklendirmeye yakışır sarıya yakın uyarmı son sayfada başındaki börkün rengi uygunmu şimdiden teşekkürler.Ayrıca altay1944 dostumuz bir sayfanın eksik olduğunu bir yorumunda yazmış 14-11 numara orijinal sıralamada elinde olan varsa ekleyelim iyi yorumlarınızı bekliyorum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 09.Ekim.2016
•Rep Puanı : 90
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bence buda diğerleri gibi süper ötesi... Kolay gelsin..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1320861
•Rep Seviyesi :
![]()
Dostum kesinlikle çok güzel bir çalışma...
Çok büyük bir emek, umarım kolaylıkla bitirirsin. Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben çok beğendim.
Uzun sürecek, ama buna değecek eminim. Renk konusunda size nasıl güzel görünüyorsa öyle yapın derim. Sonra başka sayılarda o renklere uyarız diye düşünüyorum. Kolay gelsin, selamlar. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Aralık.2011
•Rep Puanı : 39257
•Rep Seviyesi :
![]()
Dostların düşüncesine katılıyorum. Siz bu işi bir çizgiye oturtacaksınız. Renklendirme canlı ışıl ışıl renkler olmadığı sürece, örnek çalışmanız hayli zarif ve güzel görünüyor. Keşke Yalaz üstadın değerlendirmelerini de duyabilsek. Karaoğlanın giysilerini renklendirmede desizin renklendirme izlenimizdeki değer kriterleri sizi bir noktaya taşır umarım.
Sevgiyle kalın. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Temmuz.2011
•Rep Puanı : 157532
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben de çok beğendim.Ortada ciddi bir emek var. Elinize sağlık. Umarım en kısa zamanda bitirirsiniz. Kolay gelsin.
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 10.Kasım.2015
•Rep Puanı : 85
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
üstadım renklendirmen çok doğal,uyumlu ve çok başarılı olmuş.ellerine sağlık. allah kolaylık versin sonuçlanmasını heyecanla bekliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 172092
•Rep Seviyesi :
![]()
Naçizane fikrim; çok güzel olduğu yönünde. Başarılar ve uzun uğraşlar için sabır diliyorum, değerli dostum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Eylül.2012
•Rep Puanı : 135392
•Rep Seviyesi :
![]()
Önce cok güzel oldugunu bende söyleyeyim, sonra tabletsiz elle tek tek resmen posteki saydigini belirteyim. Uygun bir tablet alip onla calismayi ögrenirsen cok daha hizli yaparsin, hatta resim falan ciziyorsan illustrasyon calismalarida yapabilirsin. Bu sekilde gercekten cok buyuk emek ve zaman harciyorsun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 25.Mart.2011
•Rep Puanı : 865439
•Rep Seviyesi :
![]()
Harika, mükemmel çalışma. Bundan ötesi yok.
Büyük uğraş gerektiren böyle zorlu bir işe kalkıştığın için tebrikler. Yavaş yavaş, ne kadar uzun sürerse sürsün böyle güzel renklendirilmiş bir Karaoğlan'ı beklemeye değer, aylarca sürse de. Saygılar, başarılar... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karaoğlan Lal Kitap Yalaz Prodüksiyon Sayı 13 - Yeşil Ejder | ertuğrul | Karaoğlan Lal Kitap Yalaz Prodüksiyon (8. Seri) | 5 | 21.Mayıs.2020 02:26 |
KARAOĞLAN - Yeşil Ejder Orijinal Cilt Kapağı | KARAOĞLAN | Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (2. Seri) | 8 | 21.Şubat.2017 15:39 |
Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi Sayı 009 - Yeşil Ejder (28.03.1964) | uzung | Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (2. Seri) | 10 | 24.Kasım.2014 21:54 |
Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi Sayı 008 - Yeşil Ejder (21.03.1964) | uzung | Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (2. Seri) | 12 | 24.Kasım.2014 19:04 |
Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi Sayı 005 - Yeşil Ejder (04.03.1964) | ertuğrul | Karaoğlan Haftalık Resimli Kahramanlık Dergisi (2. Seri) | 13 | 24.Kasım.2014 19:01 |