Zembla Haftalık Mecmua Ertugrul Ürer Sayı 171

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,957
zemplahaftalkmecmuaertugrulrersay171001.jpg

zemplahaftalkmecmuaertugrulrersay171.gif

İyi okumalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,943
146,391
Bu aralar forumda karadeniz rüzgarı estiriyorsun:Dhiç dinmesin.
Bir gün Trabzon,bir gün Artvin,bir günde İstanbul olsun kardeşim:D
Herkes okusun diye yaptığın fedakarlıkları yakından bilen birisi olarak,
Teşekkür ederim.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,229
Kasımpaşa
Üçüncü taramada kalite bu kadar yükselebilir.. Hem de sayfa sayısı ile benim yaptığım 20 taramaya neredeyse denk gelecek büyüklükte dev bir çalışma.. Önerileri dinleyip elindekileri bu kadar özveri ile paylaştığın için teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle..

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,433
82,959
hiçbiryerde :)
Sevgili Gandor08, araştırma,geliştirme,
tarama,daha neler göreceğiz üstat?
Teşekkür ederim,ellerinize sağlık, bu sevimli
kahramanların maceralarını keyifle okuyoruz...
Hoz Comics üçyüz küsür sayfalık 3 cildini bastı,
(Gandor08 taraması da yeni baskılar gibi pırıl pırıl)
Zembla'nın doğuş öyküsünü de içeren bu sayıların
kitabevlerinde mevcut olduğunu da hatırlatalım:

Hoz Zembla Sayı 01 - Zemblanın Doğuşu / Looklar İçin Bir Kraliçe / Uğursuz Ruh / Boor'un İsyanı / Komandur Tutsakları / Anthar'ın Gorilleri
1aha.jpg

Hoz Zembla Sayı 02 - Bataklık Canavarları / Gökteki Maymunlar / Wazilla / Uğursuz Burun Elmasları / Mehdi Yasası
2zwz.jpg

Hoz Zembla Sayı 03 - Gökten Gelen Şiddet / Amazonlar Kraliçesi / Tituk Çetesi / Timsah Adamlar / Zoltar
3hph.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,266
38,727
İstanbul
Ben kitabın 16, 24 haydi bilemedin 32 sayfa olanını seviyorum. Böylesini taramak ve düzenlemek kolay oluyor çünkü :)

Üstadım tam 162 sayfayı üşenmeden tarayıp, düzenlemiş. Keşke birkaç tane daha gandor08 olsaydı forumda.

Teşekkürler, üstadım.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,957
Taramak hiç hesapta yoktu nedeni elimde taranacak metaryal yok olduğundan. Kafama göre hesapsız Trabzondan alışveriş yaptım, 17 Çr. Sangi forumda olmayanlar dan aldım, hemde seri Tom braks ları ama onlar varmış,

Hiç önemli değil onları sevenleri ile buluşturacağım, amacım dijital ortamda tüm çizgi roman arşivini bir şekilde oluşturmak.

İlk taramam olur insanlık hali taramamışımki beyaz siyah gri anlamam, işim değil çünkü, sağolsun kardeşlerimiz hemen dediki bunu böyle yaparsan böyle olur,

deneme yanılma, bir olmaz ikinci olur bu iş böyle yürür. Bir başka macımız ne arşivlerimizi bir defada tamamalamak. Bir aldığımızın yerine ikinci defa uğraşmamak. Ben öyle anladım forumdaki söylenenlerden. Yapabiliyorsak ne ala.

Birileri dediki yok bu iş böyle olacak. Ben çok memnun oldum. Bana hatamı gösterdi. bu devirde kaç kişi insanların hatalarını yazabilecek kapasitede. İşte bu forumda var bu. Ben o yüzden bu forumu ayrıca seviyorum. Benim olabilecek her hatamda beni incitmeyecek şekilde bir sürü yönetici ya yazdı ya özel mesajla beni ikaz etti. Hiç alınmam. Gurur duyarım. Her zamanda bu şekilde ikazları beklerim.

Bu son taramam 160 sayfaydı, çift tarama yaptım, sayın büyükneyazın tek sayfa nasıl dönüştürülür konusunu uyguladım, bazı sayfaları düzenledim, direnç11 in sayı ile alakalı sorununu gene photocapade çözdüm ortaya bu çıktı.

Bi önceki zemplada sayın zamangezgini kapakta ben erindim kapağı değiştirdi. Çok memnun oldum yazı bile yazmadım.

Bunlar şunun göztergesi gerçekten birbirimizi takip ediyoruz ama bazen yamaya erinen insanlarız. Ndeni bizim karakterimiz bu.

Saygılar.

12 Şub 2010
15,002
549,112
Üstadlar haklı, şahane tarama olmuş. Kısa zamanda büyük ilerleme.

Sevgili gandor08, sevgili ertuğrul'u dinleyip de İstanbul'a gelmeye gör, sen karargahta daha ikinci çayını içmeye başlamadan bir bakmışsın ki, uzung, yeryüzü başta kaç usta tarafından kuşatılırsın.

Karargahı terk ettiğinde bir kaç sertifika birden yüklenmiş olarak dönersin memlekete.

Çayla yetinme sakın. Kuru fasulye, pilav da iste.

Karpuz bile keserler:D

Emeklerin için teşekkürler sevgili dostum.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,957
Üstadlar haklı, şahane tarama olmuş. Kısa zamanda büyük ilerleme.

Sevgili gandor08, sevgili ertuğrul'u dinleyip de İstanbul'a gelmeye gör, sen karargahta daha ikinci çayını içmeye başlamadan bir bakmışsın ki, uzung, yeryüzü başta kaç usta tarafından kuşatılırsın.

Karargahı terk ettiğinde bir kaç sertifika birden yüklenmiş olarak dönersin memlekete.

Çayla yetinme sakın. Kuru fasulye, pilav da iste.

Karpuz bile keserler:D

Emeklerin için teşekkürler sevgili dostum.

Abi şef öyle bir şef ki, Trabzon dan aradım söyledim, hemen bana dediki ben de maddi olarak yardım yapayım sen yeterki al dedi.

Karşılıklı görüşmemişim, beni tanımaz ben onu tanımam, bir iki defa telefon görüşmesi. Abi bu bence farklı bir olay.

Yakın zamanda İstanbul olmaz belki ama Ankara sizle tanışacağız.

Nasipse Kurban Bayramından sonra.

Çizgi Roman gerçekten farklı bir olaymış. Ben yeni anlyorum.