Zembla Ertuığrul Ürer Serisi Sayı 021 Yunusların Esrarı

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,957
00nkapak.jpg

İlk taramam hatam varsa affola. 300 dp renkli tarama yapıp photoshopta düzenledim.

zemblaerturulrerserisisay021yunuslarnesrar.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,229
Kasımpaşa
Öncelikle senin gibi bir dostun aramızda olması gerçekten çok mutluluk verici benim için.. Her şey için teşekkürler! Ancak acımasız eleştirilerimden kurtulacağımı sanma.. Tarama çok güzel, lafım yok.. Ancak 300 dpi renkli tarama yapıp gri düzenleme ile sunmak cinayet.. Hani tamamı ile beyazlatsan bir şey demeyeceğim.. Ama gri ne demek, hem de kenar bantları beyaz vermişsin..
Şimdi örnek vereceğim:

tb345.jpg
tb344.jpg

Soldaki ham taramanın yalnızca kenarları kırpıldı, diğeri ise resim işleme programı ile beyazlatıldı.. Yani düzenleme yapıldı.. Bu ikisinden birisini yapmak eğer daha iyisini yapamıyorsak yeterli..
Bir de resimleri sıralandırırken 1,2,3 yerine 01, 02, 03 ya da eğer sayfa sayısı 100 ve üstü ise 001,002, 003...010, 011 diye sıralamak gerekiyor..

Bunların dışında bir ilk tarama için mükemmel olduğunu söylemeliyim.. Verdiğin emek için teşekkür ederim, harcadığın para için ise helallik isterim.. Sağol Artvinli dostum.. Saygılarımla..

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,266
38,727
İstanbul
Sevgili gandor08, geçmiş olsun...

Bu fena bir hastalık ve sen de bulaşmış oldun bu hastalığa :)

Sayfanın köşelerindeki kavisler değişik geldi. Belki diğer dostların hoşuna gitmiştir ama kitap havasına ne kadar yakın, ne kadar sadık kalabilirsek o kadar iyi olur. Dediğim gibi bu benim tercihim.

Çizgi roman adına verdiğin her türlü katkı (yabancı dilde paylaşımlar, balonlama, derleme ve son olarak tarlama) için sonsuz teşekkürler. İyi ki buradasın.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,957
Hatamı yükledikten sonra farkettim photoscapede düzenlerken nasıl olduysa bazıları değişik formatta olmuş ancak yarın akşam tekrar deneyebilirim. Hatam cbr formatında izlemeden sanki paylaşayım dedim, eleştirilerden hayatta korkmam, eleştiri olmayan işlerde zaten proplem var demektir benim açımdan.

Burda bulunan çogu kişinin asıl amacı ne? İleriki kuşaklara Ülkemizde basılan Çizgi Romanlarla ilgili adam gibi bir arşiv oluşturmak, bunu yaparken kendi çocukluğumuza dönmek, yeni yeni dostluklar kurmak, ya kısaca heyecanlanmak. Ben bunun için varım ve olacağımda. Saygılar.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,065
2,825
Üstadım bu işe de el attınız ya.. ne diyeyim helal olsun. elinize kolunuza gözünüze sağlık..

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,957
Sayfanın köşelerindeki kavisler değişik geldi. Belki diğer dostların hoşuna gitmiştir ama kitap havasına ne kadar yakın, ne kadar sadık kalabilirsek o kadar iyi olur. Dediğim gibi bu benim tercihim.

Köşelerdeki kavilerde benim hatam proğramda öyle komut vermişim. Ama ne yapayım bu akşam Kurtlar Vadisi vardı ki ondan bile ödün verdim. Tv yi sadece Perşembe akşamları izlerim.

12 Şub 2010
15,002
549,112
Trabzon seyahatleri çok faydalı oluyor:D

Oradan alınan Zembla, ilk tarama olarak Diyara teşrif etmiş oluyor, çok önemli bir gün bu.

Savok ve direnc11 ustalar yeteri kadar yüklendiği için ben başka bir şey demeyeceğim:)

Hele ikinci mesajın ikinci paragrafındaki açıklamadan sonra övgü ve teşekkürden başka şey söylenmesi külli haram:)

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,943
146,391
Sevgili dostum;
Hayırlı olsun,devamıda gelsin:D
Daha güzel olacağına inanıyorum,sende bu azim varken:D
Emeklerin için teşekkür ederim.

vefalı

Duayen
E-Dergi Takımı
16 May 2009
4,006
83,451
Teşekkürler sevgili gandor.Denizcilik terimlerinde kabada olsa bayım deyimler vardır; İnsanın arkasına deniz suyu değdiğinde bir daha denizden uzak kalmaz;
derler senin bu paylaşımının ardı arkası kesilmezse şaşmam :d
Ellerine sağlık çok güzel,başarılı tarama paylaşmışsın.