Zagor_Agus. 2025_(Tamamı Türkçe)_Zagor Gigante_Sayı 721_i Segreti di Endless

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
31
388
file

Moderatör tarafında düzenlendi:

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
31
388
Polisiye bir macera...iyi okumalar...bu arada bir iki laf etmek istiyorum...arkadaşlarımıza şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bunu düzenleme ve yazma hiç zor gelmiyor aslında zor olan zaman bulabilmek...bu arada eger azim ve inatçılık yoksa sabır hiç bir işe yaramaz...ingilizce ve italyaca'yı kendi imkanlarıyla ögrenmiş ilkokul mezunu olan ben bunu yaşayarak ögrendim...herkese sağlıklı günler.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,321
16,030
Öncelikle azminize hayran olmamak elde değil sabırlı ve meşakatli işlerle kendinizi geliştirdiğiniz yazdıklarınızdan ve paylaşımlarınızdan belli oluyor. Hayat yolunuz güzelliklerle sizi karşılamasını dilerim. Paylaşım ve emekleriniz için teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılar.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,858
53,641
Azminize ve zekanıza şapka çıkarıyorum. Olumsuzluklar karşısında vazgeçmeyen, aksine olumsuzlukları sabır ve azimle aşan güçlü iradeniz ile hayal bile edilemeyecek şeyler başarmanız her türlü takdirin üstünde. Yaşamınız, yaptıklarınız dilerim tüm gençlere örnek olur. Çok teşekkür ederiz.

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
31
388
Öncelikle azminize hayran olmamak elde değil sabırlı ve meşakatli işlerle kendinizi geliştirdiğiniz yazdıklarınızdan ve paylaşımlarınızdan belli oluyor. Hayat yolunuz güzelliklerle sizi karşılamasını dilerim. Paylaşım ve emekleriniz için teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılar.
Teşekürler...evet maddi imkansızlıklar insan için bir anlamda bir fısattır aynı zaman da...2 çocugumun tam burslu olarak yurtdışında okuduklarını göz önüne alır...bir bulaşıkçı olarak girdiğim otelde resepsiyon görevlisi olmam kendi adıma söylediklerimi kanıtlar nitelikte

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
31
388
Azminize ve zekanıza şapka çıkarıyorum. Olumsuzluklar karşısında vazgeçmeyen, aksine olumsuzlukları sabır ve azimle aşan güçlü iradeniz ile hayal bile edilemeyecek şeyler başarmanız her türlü takdirin üstünde. Yaşamınız, yaptıklarınız dilerim tüm gençlere örnek olur. Çok teşekkür ederiz.
Övgü Dilekleriniz için teşekkür ederim...işin ironik yanı bunları herkes yapabilir...şuna inanıyorum bu güzel sitede insan kalitesi konusunda yarışma olsa ben sonuncu bile olurum...yabancı dil ögrenmek o kadar kolay ki gerekli olan tek şey...istek..sosyal medya üstünde konuşmaya bile değmeyecek dizilere ayrılan zamanın sadece onda birinden fergat etmek yeter...saygılar...