Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sagol... İnanırmısın bilmem...bu çeviriler benim için uğraştırıcı...ama siz ve sizin gibi az sayıda gerçek okuyucuları görünce hadi şunu da çevireyim diyorum...geçen yıl bakalım farkeden olucak mı diye kapak arkası şirketin künyesini de çevirdim...valla bir abimiz kendisi bağışlasın ismi aklıma gelmedi...künyeyide çevirdiğimi belirtti...ne sıkı bir okuyucu...sadece bu insanlar için bu külfete katlanıyorum...Sabah şekeri gibi oldu güzel paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler. Sevgiler Saygılar.
Aslında "like" vb. en nefret ettiğim butonların başında geliyor...ABD başkanı Trump'a "beğenmeme" butonunu kullanacağıma direk küfürü basıyorum...biliyorum umrunda olmaz... Ben kimim... Ama o anda yapılması gerekeni yapıyorum... Aslında şuna inanıyorum "like'a" Hayır "Eleştiriye" Evet.Teşekkürler. Her ne kadar her defasında yorum yazmasak da dikkatle takip ediyoruz. Beş sayının tamamı tamamlanıncaya kadar bekleyip öyle okuyacağım.
Geçen sene yaz başında yapılan buluşmada bu "like" meselesinden de biraz bahsedildi. Yorumlar kısmına doğrudan "teşekkürler" diye yazmak sistemin hafızasına yük bindiriyor ve bu nedenle yer işgal ediyormuş. Bunun yerine "like" yapmak daha iyiymiş. O vakitten bu yana yer kaplamasın diye öyle yapıyorum, sadece arada yorum kısmına yazdığım oluyor.Aslında "like" vb. en nefret ettiğim butonların başında geliyor...ABD başkanı Trump'a "beğenmeme" butonunu kullanacağıma direk küfürü basıyorum...biliyorum umrunda olmaz... Ben kimim... Ama o anda yapılması gerekeni yapıyorum... Aslında şuna inanıyorum "like'a" Hayır "Eleştiriye" Evet.
Anlıyorum...ben burası için değil sosyal med. İçin daha çok söyledim...Geçen sene yaz başında yapılan buluşmada bu "like" meselesinden de biraz bahsedildi. Yorumlar kısmına doğrudan "teşekkürler" diye yazmak sistemin hafızasına yük bindiriyor ve bu nedenle yer işgal ediyormuş. Bunun yerine "like" yapmak daha iyiymiş. O vakitten bu yana yer kaplamasın diye öyle yapıyorum, sadece arada yorum kısmına yazdığım oluyor.
2-3 seçenekten sonra iniyor. Ben indirdim bir sorun oluşmadı. Tekrar deneyin iyi okumalarinmiyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
mükemmel.sizin dışınızdaki yapay zeka çevirileri okunacak gibi değil.nitekim artık onların seri üretim robotik çevirilerini okumuyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Madem öyle birde yazıyla teşekkür edeyim değerli dost.Aslında "like" vb. en nefret ettiğim butonların başında geliyor...ABD başkanı Trump'a "beğenmeme" butonunu kullanacağıma direk küfürü basıyorum...biliyorum umrunda olmaz... Ben kimim... Ama o anda yapılması gerekeni yapıyorum... Aslında şuna inanıyorum "like'a" Hayır "Eleştiriye" Evet.