Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 321 - Kanunsuzlar Şehri

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,901
Deliler Köyü

001mediuma.jpg

By at 2011-06-15

Son düzenleme:

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,328
4,720
Sevgili kardeşim şimdi yeni indirdim,açtım baktım harika olmuş.Emeklerine sağlık,ellerine sağlık.
Sana gönül dolusu teşekkür ediyorum.
Ben kimin neyi ve niye beğenmediğini anlayabilmiş değilim ama naçizane bir önerim olacak;Beğenmeyen indirmesin,kendisi yapabiliyorsa zaman harcasın emek versin daha iyisini yapsın.
Eğer böylesi bir külfetin altına girmeye cesaret edemiyorsa o zaman da verilen emeğe saygı göstersin,oturduğu yerde otursun ahkam kesmesin.
Değerli kardeşim şu ana kadarki tüm paylaşımların için tekrar tekrar teşekkür ederim.Hakkını hukukunu helal et lütfen.Hoşçakal herşey gönlünce olsun ve vara yoğa da üzülüp kafana takma.

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
850
Teşekkürler üstadım.

465'lik serinin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
850
Sevgili "Bortecinefb" Kardeşim,

Emeğe saygısı olmayanı ciddiye almak bence önemli bir hatadır.
Şahsen kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, yaptığın şeyin, verdiğin emeğin bir kere maddi karşılığı yok. Sadece yapabildiğimiz teşekkür etmekten ibaret. İnan ki elimizden daha fazlası da gelmiyor. Bu teşekkürleri de içtenlikle yaptığımıza emin olabilirsin.

Şimdiye kadar bize çok hakkın geçti, umarım helal edersin. Umarım aramızdan ayrılmazsın.

Selamlar, saygılar.

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,901
Deliler Köyü
Sevgili "Bortecinefb" Kardeşim,

Emeğe saygısı olmayanı ciddiye almak bence önemli bir hatadır.
Şahsen kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, yaptığın şeyin, verdiğin emeğin bir kere maddi karşılığı yok. Sadece yapabildiğimiz teşekkür etmekten ibaret. İnan ki elimizden daha fazlası da gelmiyor. Bu teşekkürleri de içtenlikle yaptığımıza emin olabilirsin.

Şimdiye kadar bize çok hakkın geçti, umarım helal edersin. Umarım aramızdan ayrılmazsın.

Selamlar, saygılar.
Sevgili dostum,
aranızdan ayrılmak söz konusu değil ama, yok bu paylaşımım sitesinden indiremiyoruz, yok alternatif link yok mu, yok bu niye 100 megabayt olmuş, efenim convert etsen 10 megabayt olurmuş... falanda filan...
bakunin bu siteyi kurduğunda benim haberim yoktu, sonra tanıştık önce izleyici ve kitap indirici olarak... Ruhumuz isyankardı bir baktık ki tek isyankar biz değildik ve bir parçası olmuşuz çizgi diyarının bazı diğer çizgililere inat...
Fazla laga luga yapmak istemiyorum açıkçası...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,057
88,238
Kasımpaşa
Sevgili börtecinefb kardeşim
kendisi ne derse haklıdır
ister tarar
ister yatar
ki o bu köyün delisidir
ne yapsa yeridir..
Ben onu seviyorum..

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,993
148,919
Deli kurt dellenme:D
Paylaşımlarını merakla bekleyenlerdenim:D:D
Eline sağlık kardeşim,teşekkürler

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,678
denize sıfır
zagor da saçları geriye taramış,ben yana tarıyorum.:D
taramalı zagorlar için teşekkür ederim dostum.:)
bunlar doyumluk olmuş eline sağlık.:cool:

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,838
NeverLand
5'i bir yerde geldikten sonra keyfin katmerlenmiştir senin.
Tek başarı öyküsü birilerinin başarısızlığı olanlara prim vermemelisin.
İndirmiyorum gıcıklığına.
Gelince dvd yap bana. :)

{denizci}268

Süper Üye
24 Eki 2010
483
39
bir fenerbahçeli olarak beşinci kupamızı kutlarım bortecinefb kardeşim.açıklamalarına gelince vermiş olduğun çabayı takdirle karşılıyorum.{İNŞALLAH} fenerbahçemizin avrupada geleceği başarılı konumlar seni bu fikrinden vazgeçirir.saygılarımla.