Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 206 - Vahşi Sorgu

savok

Admin
30 Eki 2009
20,057
88,239
Kasımpaşa
Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 206 - Vahşi Sorgu

fasikl206000.jpg
fasikl20601.jpg

Benimki de iş,
bu gecenin muhteşem paylaşımlarından sonra
yeni ancak tekrar bir konu ile karşınızdayım.
Kalite artırım çalışmalarından birisidir.
Umarım beğenirsiniz.
Saygılarımla..

tarandı;

düzenlendi;

12 Şub 2010
15,001
551,099
Böyle " iş " e can kurban sevgili savok

sen hep böyle tekrarlar yap

ama Zagor'un bu hallerine gulyabani'den okkalı bir yorum bekle

haksız da sayılmaz, ben de söylerdim ama onun kadar güzel ifade edemiyorum:D

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,509
312,015
Sayın kardeşim,
verdiğiniz emek için teşekkür ediyorum.
bizler, kaliteye önem verme mentalitesinde olmasaydık,
eminim ki her birimiz paylaşıma açtığımız kitapların sayısının en az yarısı kadar daha fazlasını bugün paylaşıma açmış olurduk.
Sevgi ve saygılarımla...

bayrakzaf.gif

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,953
Sarıyer
Birisi beni mi çağırdı? Hemen duyarım, ayıkken tabii.

Hepinizin bildiği gibi Zagor çift kemer kullanır. Pantolon kemeri ve palaska (fişeklik) kemeri. Hepinizin bildiği (kapak çizer hariç) ama muhtemelen dikkat etmediği gibi o koca taş baltayı bir ucundan palaskanın (alttaki kemer) oluyor sağ tarafına iliştirir. Kapak çizerimiz açıkça bu sefer baltayı hem alt hem de üst kemeri tutturmuş en iyi ihtimalle üst kemere ve pantolonu kumaşına tutturmuş.

Bu ucunda en azından bir kiloluk taş olan balta ayrıca çok dengeli olmak zorunda. kapağa bakın bacaklar öne doğru sallanıyor ama balta vücudun bir parçası gibi dümdüz aşağı uzanıyor bacakları takip etmiyor. Etmemesi de lağzım, mazallah serbest bir hareketlenme sırasında hoplarken zıplarken o 1 kiloluk kütle istenmeyen bir yer vurusa neler olur, neler. Çizer açısından en iyisi onu vücuda monte sallanmayan bir bir nesen olarak kullanmak, öyle de kullanmışlar.

Sevgili ağabeyim bir taş attı, ben de taşı aldım, bir "balataya dönüşmüş taş" üstüne bu kadar boş yazı yazdım.

Teşekkürler dostum.

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,575
3,434
savok ricamızı kırmayıp buram buram kaliteli paylaşımlarına yenisini kattın
iyiki varsın, kaliteli paylaşım demek unutulmaz efsaneler arasına girmek demektir
herkez unutulur onlar kalır
teşekkürler üstad

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,328
4,720
Evet sizinki de iş ama mükemmel bir iş.
Sevgili kardeşim, olanı daha iyiye dönüştürme adına yaptığınız harika iş için gönül dolusu sevgiler,emeğiniz için saygılar sunarım hoşçakalın,sağlıcakla kalın.

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,098
14,487
Sayın Savok kalite artıtım çalışması kesinlikle çok önemli. Taranmış paylaşılmı bir ürünü yeniden daha iyibir şekle getirmek ilk paylaşmaktan dah zor ve önemli. Bir de Conan'ın Aksoydan çıkan sayılarındaki fotoğraf çekimlerine, sizin gibi bir cengaver çıksa da düzeltese. Aynını Eski Martinler için de bekliyorum. Ellerinize sağlık.