Zagor Haziran 2025 (İtalyancadan Türkçe'ye Çevrildi)

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
18
50
file

Moderatör tarafında düzenlendi:

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
18
50
Belkide sakarlık bendeydi paylşım konusunda...tüm çeviriyi işe gider gelirken çay saatlerinde v.s çabuk bitsin diye telefonla düzenledim ..sadece bir konuşma balonunda bir kelimeyi iki defa yazmışım...pdf'ye paketledikten sonra gördüm ama çok önemsiz ayrıntı...devamını bulabilen olursa bana iletebilir..bende onu çeviririm

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,671
50,942
Belkide sakarlık bendeydi paylşım konusunda...tüm çeviriyi işe gider gelirken çay saatlerinde v.s çabuk bitsin diye telefonla düzenledim ..sadece bir konuşma balonunda bir kelimeyi iki defa yazmışım...pdf'ye paketledikten sonra gördüm ama çok önemsiz ayrıntı...devamını bulabilen olursa bana iletebilir..bende onu çeviririm
Üstat, aşağıdaki linkte İtalyanca paylaşılmış Zagorlar var.

https://www.cizgidiyari.com/forum/f/zagor-bonelli.335

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
18
50
Evet gördüm...ilk defa paylaşım yaptım...site çok iç içe bazen tesadüfen bazı kitapları bulabiliyor insan

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
18
50
2 nci sayfada editörü okursanız.."Moreno Burattini" çevirerek siteye kazandırma isteğimi daha iyi anlayabilisiniz sanıyorum.

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
18
50
Bir öncki sayı fazla önemli değil zannediyorum...çünkü bu saýıda geri giderek anlatıltığı için aşağı yukarı tahmin etmek mümkün.