Zagor 003 - Uçan Adam (Tam Macera)

reader20

Onursal Üye
23 Kas 2011
1,040
21,832
Denizli
Bu maceranın derlemesinde paylaşımlarından faydalandığım “yaşlıkurt”, “huge” ve “garfield67” ye çok teşekkür ederim.
000a.jpg

001.jpg

Keyifli okumalar!..

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,987
90,721
hiçbiryerde :)
Dünyada yaşayan insanlar olarak hep sorgulamışız, nerden geldik, nereye gidiyoruz, gibi en temel soruları ve tabii çok daha fazlasını... Ben de sormak istedim önce, bu bizim Zagor'un üçüncü macerasının kaçıncı tam macera derlemesidir bu, başka neyin nesidir vb ahiretlik sorular işte bildiğiniz.😁
Sonra aklıma geldi mesela felsefe tarihinde yine soranlardan biri, Berkeley diye ismi olan, başkaları da onu kaale almış, yer vermiş hep felsefe tarihinde. Diyor ki bir sandalye gördün mesela, o sandalye gerçek olmayabilir, eğer sen ve onu görenler olmazsa. E be akıllım, biz ya da onlar olmasaydı zaten olmazdı o sandalye! Şimdi idealistler diyor ki tamam, biz de tam olarak bunu diyoruz. Ben de diyorum ki bırakın o şelaleler, dağlar biz olmayınca ne olacak, başkaları görür belki ama ben, benim gördüğümü yorumlayabilirim şimdi... Amaaan, şimdi sırası değil felsefenin...
Diyeceğim o ki, yeni bir Zagor tam macera karşısında mutlulukla yazıyorum ve yeni maceralarda buluşmayı diliyorum.

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
2,313
7,604
Çok teşekkürler, bu sayede tam macera şeklinde baştan Zagor okumaya başladım :)