Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadım sizi görmek ne güzel. İnşallah her şey yolundadır. Sağlıklı günler dilerim. Sevgiler saygılar.
Çok güzel bir renklendirme olmuş eline yüreğine sağlık.
Arkadaşlar unutmuşuz bazı şeyleri ön izleme bi türlü yükleyemedim. Şükür sağlığımda bir sıkıntı yok. İşyerinde işler çok yoğundu uzun zamandır yokum. İnşallah varım bundan sonra. Renklendirmeler. Ama öncelik tarihi ve bizim çizgilerimiz.
Mükemmel olmuş, sevgili fırtına!
İnceledikçe inceledim, nedir bu,
bu ne kadar güzel bir çalışma diye
ve sonradan fark ettim ki tertemiz
renklerle bize sunulan bu özel kitap.
Teşekürler, saygılar.
Değerli üstadım ben de benden önce size olumlu mesajlar yazan ve takdir eden değerli arkadaşlarım gibi bu çok güzel çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim. Biz üyelerimize en güzel ve kaliteli çizgi roman hediye eden bütün üstadlarımıza da çok teşekkür ederim. Sağ olun.
Renklendirme çalışmanızı çok beğendim. Gerçekten usta işi bir renklendirme olmuş Sn. @gandor08. Arşivlenecek güzel bir kitap kazandırdınız. Bu çalışmalarınızın devamını dilerim. Teşekkür ediyorum.
Renklendirme çalışmanızı çok beğendim. Gerçekten usta işi bir renklendirme olmuş Sn. @gandor08. Arşivlenecek güzel bir kitap kazandırdınız. Bu çalışmalarınızın devamını dilerim. Teşekkür ediyorum.