Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi Sayı 237 - Kızıl Güneş
Harika bir maceraydı! Değerli @altan üstadım, bu güzel paylaşımınız özelinde tüm paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Elleriniz dert görmesin...
Üstadım elleriniz dert görmesin. Bu arada Mister No paylaşımlarınızı da takip ediyor iki seriye vermiş olduğunuz katkıdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.
Sevgili thycoon, bu iki sayı ve takip eden diğer sayılar için biraz daha beklememiz gerekecek. Bilindiği üzere kısa süre önce forum kurallarında bazı değişiklikler yapmıştık. Bunlardan bir tanesi de bir eserin paylaşılması için basım tarihinden itibaren beklenmesi gereken süre ile ilgiliydi. Bu süre daha önce 2 yıl iken artık 3 yıla çıktı.
Daha önce 2 yıllık bekleme süresini doldurduğu için paylaşılan ama yeni 3 yıllık kurala uymayan sayılar vardı. Bunlara dokunmadık. Ancak yeni paylaşımlarda 3 yıl şartını uygulamamız gerekli.
Bu vesileyle tüm katkıların için de teşekkür etmek isterim.
ben bu zagorun cevirisi kadar boktan bir ceviri gormedim hayatimda.guzelim her macerasina o kadar yazik olmuski anlatamam bile.bundan sonra italyanca orjinal okuycam. resmen guzelim kitaplarin icine etmisler bu boktan zagor cevirileriyle. orjinal okusa insan super zevk alir be/