abolardis
Onursal Üye
- 12 Şub 2011
- 6,629
- 24,838
Yüzbaşı Volkan paylaşımlarına devam ediyoruz.Yüzbaşı Volkan çizgi tarihimizin en güzide örneklerinden biridir.Ne yazık ki hak ettiği değeri çok da görmemiştir.Konuları ,günümüze yaptığı projeksiyon ile çok değerli bir seridir.
Yer yer istihbarat örgütleri , kimi zaman kadim medeniyetler , kimi zaman umulmadık çarpışmaların arasında geçen maceraları ile benim çok severek okuduğum bir eserdir.
Bu anlamda daha önce Sevgili Petranyus ile birlikte taradığımız orjinal tarama ve tek sayfa düzenleme ile rahmetli Ali RECAN ustanın bu büyük şaheserini siz değerli sanat severlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.30 Liralık seri ile ilgili epeyce bir paylaşım yapmaya çalışacağız.
Bu paylaşımlardan sonra umarım bütün seriler TAM MACERA OLARAK codex haline getirilir ve derli toplu bir biçimde tamamına ulaşabilir ve digital olarak ölümsüzleştirebiliriz.
Yüzbaşı Volkan'ların tamamının kayıt altına alınması kültür tarihimiz açısından çok önemli.
Sevgili Petranyus'unda bütün sanat severlere selamları var.
İyi okumalar ve iyi arşivlemeler değerli dostlar.
Orjinal Tarama ve Tek Sayfa Düzenleme : ABOLARDİS & PETRANYUS
Yer yer istihbarat örgütleri , kimi zaman kadim medeniyetler , kimi zaman umulmadık çarpışmaların arasında geçen maceraları ile benim çok severek okuduğum bir eserdir.
Bu anlamda daha önce Sevgili Petranyus ile birlikte taradığımız orjinal tarama ve tek sayfa düzenleme ile rahmetli Ali RECAN ustanın bu büyük şaheserini siz değerli sanat severlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.30 Liralık seri ile ilgili epeyce bir paylaşım yapmaya çalışacağız.
Bu paylaşımlardan sonra umarım bütün seriler TAM MACERA OLARAK codex haline getirilir ve derli toplu bir biçimde tamamına ulaşabilir ve digital olarak ölümsüzleştirebiliriz.
Yüzbaşı Volkan'ların tamamının kayıt altına alınması kültür tarihimiz açısından çok önemli.
Sevgili Petranyus'unda bütün sanat severlere selamları var.
İyi okumalar ve iyi arşivlemeler değerli dostlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Orjinal Tarama ve Tek Sayfa Düzenleme : ABOLARDİS & PETRANYUS