Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa; sevgi, barış, hoşgörü, adalet, sağlık ve esenlik getirmesini diliyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.
İnsanlık için olan dileklerimizin tutacağını pek düşünmesem de
zamanla belki bir mucize olur diye ummaktan da kendimi alamıyorum.
En azından tüm forumdaş dostlara sağlık, afiyet, güzel bir yeni yıl diliyorum
İçimizdeki umutlarının sönmediği ve gönlümüzce arzu edilecek
güzel bir yıl ve yılların geçmesi dileğiyle Çizgi Diyar'ı ailemizin
yeni yılını kutlar sağlık huzur ve başarılarla dolu dolu geçmesini dilerim.
Başta Diyarı kuran çizgi roman sevdalılarının, paylaşımcı yürekleri ile bizleri erişme imkânı bulamadığımız eserlere kavuşturan üstatların ve tüm Diyardaşların yeni yılını kutluyorum. Sağlık, mutluluk, umut ve güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum.
Çizgi Diyarı'nın tüm üyelerini ben yakın ailemden ayırmıyorum.Ailem için dileyeceğim
güzellikleri,sağlık,refah,mutluluk,huzur,talih dileklerimi aynen hatta 2 ile çarparak
bu satırları yazıyorum.Mutlu yıllar dostlarım...
önceki yıldan daha "zorlayıcı" bir yılı en azından akıl sağlığımızı ( kendimi hariç tutuyorum ) ve canımızı koruyarak atlatmış olmanın haklı gururu içerisindeyiz. kulak arkamızın namusunu korumakta oldukça zorlanmamıza rağmen 2025 i bitirdik.
bütün diyar sakinlerine 2026 için sağlık sıhhat sabır ve metanet diliyorum.
herkese tavsiyem.
zevk almaya bakın...
hayattan yani.
Yeni yıl; sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. 2026 hepimize iyi gelsin.
Yeni başlangıçların yılı olsun. Mutlu yıllar!
2026’da yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın.
Yeni yıl, yeni umutlar, yeni mutluluklar…
Sevdiklerinizle birlikte nice güzel yıllara sevgili forumdaşlar.