Yeni Üyeden Merhaba :)

RYagami

Yeni Üye
28 May 2011
8
0
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Ben daha çok anime ve biraz da manga kültürüyle ilgiliyim ama mizah dergileri okumanın da etkisiyle daha bir sever oldum böyle şeyleri.Artık mangaların dışındaki çizgi romanlarla da ilgileniyorum.hatta x-men e bodoslama girdim diyebiliriz :D.O yüzden bu forum çok iyi geldi bana 2 gündür başından kalkmadan inceliyorum.Umarım böyle devam eder :) (bu arada başlangıç için önerdiğiniz, siteden ulaşabileceğim seriler varsa lütfen söyleyin )

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,232
5,146
Dostum öncelikle hoş geldin.Siteden ulaşabileceğim demişsin merak etme siteden her yere ulaşmak olası .Bizde kısıtlama yok.Şimdiden iyi okumalar.

cellat07

Yeni Üye
4 Haz 2011
27
4
Merhaba
bende sitenizi yeni keşfettim
ama geç kalmamışım çok şükür

eski bir teksas, tommiks, tpm braks, kaptan swing, tarkan,Kit taylor, kinowa,Judas vb. hastası ve koleksiyoneri olarak aranıza geldim nihayet

koleksiyoner diyorum kendime ama malesef arşiv uzun zaman önce kışları sobada yanmış küllenmiş bulunmakta ve eskiye özlemimi ve ihtiyacımı forumunuzdan digital olarak karşılıyor eski günlere sayenizde dönüyorum

Çok teşekkürler emeklerinize,iyi ki varsınız ve daim olursunuz
hep birlikte oluruz inşaallah

RYagami

Yeni Üye
28 May 2011
8
0
İstanbul
Siz de hoşgeldiniz.bu forum gerçekten bu konuda çok iyi.istediğiniz birşeyler mutlaka bulabiliyosunuz.iyi vakit geçirmek dileğiyle