Yeni Tommiks Türkiyede Hiç Yayınlanmamış Maceralar 01 (Demirbaş Yayıncılık)

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,200
135,307
QPVr9V.jpg

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
651
7,805
Harika paylaşım için teşekkürler. Demirbaş Yayıncılık tarafından yayınlanan Teksas ve Tommiks maceraları, Hoz Comics serilerinden sonra mı yayınlandı ?
Bu albüm 1 Eylül 2004 yılında yayınlanmış.

Aynı yıl Hoz Comics'te Tommiks'in Esse Gesse orijinal maceralarını renkli yayınlamaya başlamış:
"Hozcomics olarak çizgi roman yayıncılığında 40 ayı geride bıraktık... Haziran 2004'te Teksas ve Tommiks'i yayımlamaya başlarken amacımız; farklı ve kaliteli bir yayın çıkartmaktı... Bunun için ülkemizde çok fazla denenmemiş olan Renkli Teksas ve Tommiks ile yola çıkmayı uygun görmüştük..."

Benim tahminim Demirbaş Yayıncılık tarafından yayınlanan Tommiks maceralarının Fransız çizimleri içerdiği yönünde. Çünkü macera karelerinde orijinal maceralarda yer alan Esse Gesse imzalarını göremedim (gözden kaçırmadıysam)

Son düzenleme:

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
306
1,484
Bu albüm 1 Eylül 2004 yılında yayınlanmış.

Aynı yıl Hoz Comics'te Tommiks'in Esse Gesse orijinal maceralarını renkli yayınlamaya başlamış:
"Hozcomics olarak çizgi roman yayıncılığında 40 ayı geride bıraktık... Haziran 2004'te Teksas ve Tommiks'i yayımlamaya başlarken amacımız; farklı ve kaliteli bir yayın çıkartmaktı... Bunun için ülkemizde çok fazla denenmemiş olan Renkli Teksas ve Tommiks ile yola çıkmayı uygun görmüştük..."

Benim tahminim Demirbaş Yayıncılık tarafından yayınlanan Tommiks maceralarının Fransız çizimleri içerdiği yönünde. Çünkü macera karelerinde orijinal maceralarda yer alan Esse Gesse imzalarını göremedim (gözden kaçırmadıysam)
Cevabınızı görünce tarihleri ben de kontrol ettim, çizimler ise büyük ihtimalle dediğiniz gibi olmalı. Dönüşünüz için çok teşekkür ederim.

enihavend

Yeni Üye
26 Ocak 2019
6
20
Mükemmel bir paylaşım elinize sağlık çok teşekkür ederim. İnşallah devamı vardır. Heyecanla bekliyoruz. Saygılar ve Sevgiler.