Yeni sitemiz hakkında bazı sorularımız var.

hardwell

Yeni Üye
25 Haz 2025
1
23
Selam herkese!

Biz dört kişilik bir ekibiz ve uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir projeyi başlatıyoruz: Çizgi roman çevirileri yapıp, Türkçeye kazandıracağız! Haftada düzenli olarak yeni içerikler paylaşmayı planlıyoruz. Amacımız hem sizlere sevdiğiniz çizgi romanları ulaştırmak, hem de biraz eğlenmek, biraz da faydalı olmak.

Tabii, bu projeyi sürdürebilmek için bazı masraflarımız var. Domain ve server gibi şeyler derken, biraz para gerekiyor. O yüzden, siteye reklam eklemeyi düşünüyoruz. Bu reklamlardan elde ettiğimiz gelirle de sadece siteyi idare etmekle kalmayacak, artan parayı sokak hayvanlarına mama almak için kullanacağız! Kısacası, hem çizgi romanlar hem de sokak hayvanları için bir şeyler yapacağız!

Bu şekilde yapmakta bir sakınca olur mu? Yani, hem reklamlardan gelir elde edip, hem de sokak hayvanlarına yardım etmeyi planlıyoruz. Yorumlarınız bizim için çok değerli forum halkı.

Firt

Aktif Üye
5 Şub 2023
154
508
Sokak hayvanlarına mama almak bugün sayısı "atıyorum" 5 milyon olan sokak hayvan sayısını seneye 10 milyona çıkarar
Bugün sorun olan bu durum gelecek yıl büyük sorun haline gelir
Önemli olan bu güzel canlıların sayısını kontrol altına almaktır
Sürekli sayısını çoğaltmak sorunu büyütmektir

Bunun yerine belediyenin kontrolü altındaki barınaklara destek olmaktır

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,235
38,558
İstanbul
Çalışmalarınızda size kolaylıklar diliyorum. Umarım çizgi roman severler sayenizde birbirinden güzel pek çok çizgi romanı okuma şansı bulur.

Bu arada bugün üye olmuşsunuz, forumumuza hoş geldiniz. Arzu ederseniz eserlerinizi burada da paylaşabilirsiniz.

Güzel bir amacınız daha var: Hayvan dostlarımızın yaşamlarına dokunmak. Ancak amacı ne olursa olsun reklam yoluyla ya da başka bir kanalla gelir elde etmenin uygun olup olmayacağının tartışılacağı son platform Çizgi Diyarı olabilir. 17 yıldır çizgi roman faaliyetlerinden gelir elde etme meselesine son derece net bir tutumla karşı durduk. Buradaki çalışmalar üzerinden kazanç elde eden çok insanla karşılaştık. Diyar'da yapılan paylaşımların kitap haline getirilerek satılması, yine eserlerin dijital ortamda fahiş fiyatlarla toplu satışı gibi... Biz ama bunun hiçbir yerinde değiliz ve olmayacağız. Reklam geliri de bu araçlardan bir tanesi. Bizim için tartışmaya net olarak kapalı bir mevzu bu.

Netice itibariyle bu tartışmayı buradan devam ettirmez isek sevinirim. Yukarıda dediğim gibi arzu ederseniz eserlerinizi burada paylaşabilirsiniz, ihtiyaç duyarsanız bloğunuzun tanıtımını yapabilirsiniz, vs...

Tekrar kolaylıklar dilerim.

isakar

Yeni Üye
3 Ağu 2023
52
194
kolay gelsin saygılar.yayıncıların tek gelir kaynağı malumdurki sadece reklamdır.siteye reklam almanız devamlılık açısından haktır.bende emekli maaşımdan düzenli olarak sokaktaki hayvanlara mama alıyorum.bizim açımızdan ise güzel bir şay hem oku hemde hayvanları doyur gibi oluyor.keşke imkanım daha farklı olsaydı bende destek olurdum.Saygılar.

dıgılmıgıl

Kıdemli Üye
2 Mar 2016
192
601
Selam herkese!

Biz dört kişilik bir ekibiz ve uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir projeyi başlatıyoruz: Çizgi roman çevirileri yapıp, Türkçeye kazandıracağız! Haftada düzenli olarak yeni içerikler paylaşmayı planlıyoruz. Amacımız hem sizlere sevdiğiniz çizgi romanları ulaştırmak, hem de biraz eğlenmek, biraz da faydalı olmak.

Tabii, bu projeyi sürdürebilmek için bazı masraflarımız var. Domain ve server gibi şeyler derken, biraz para gerekiyor. O yüzden, siteye reklam eklemeyi düşünüyoruz. Bu reklamlardan elde ettiğimiz gelirle de sadece siteyi idare etmekle kalmayacak, artan parayı sokak hayvanlarına mama almak için kullanacağız! Kısacası, hem çizgi romanlar hem de sokak hayvanları için bir şeyler yapacağız!

Bu şekilde yapmakta bir sakınca olur mu? Yani, hem reklamlardan gelir elde edip, hem de sokak hayvanlarına yardım etmeyi planlıyoruz. Yorumlarınız bizim için çok değerli forum halkı.
Sokak hayvanı diye bir şey yoktur diyenlerdenim.Keşke mama almasanız.