''Yiğit''
Aktif Üye
Bugün carefour'a gittiğim zaman spawn falan bulma umuduyla joker oyuncak mağazasına girdim,ilerledim ilerledim falan sonra avengers oyuncakları dikkatimi çekti.Oyuncaklar dikkatimi çekmedi fiyatları çekti.Kırılmaz metalden falan mı yapıyorlar bunları ? Adamantium falan mı kullanıyorlar yapımlarında ?! Benim 4-5 sene önce aldığım çok güzel bir thor figürüm vardı.Parmaklar falan hareket ediyodu hatta spider-man figürüme el hareketi yaptırıyodum :Ğ Ama orda gördüğüm thor figürü hem kalitesiz,hem hiçbir özelliği olmayan bişeydi.bide 54 tl miydi 40 tlmiydi bilmiyorumda o civarlarda bişeydi.Şimdi bende çizgi roman merakı başladığından beri oturup bişeyler yaptığım yok gijoe nin gelişik versiyonu var action man.Onlar Ben doğduğumdan beri alınır. Ama hiç biri kırılmadı.Ben düşünüyorum şimdi,acaba şimdiki çocuklar nasıl benim küçükken oynadığım zevkle oynayacaklar bunları ? Hem fiyatlar pahalı,hem kalitesiz.Şimdi bu thor figürüne internette falan bakın acayip kalitesizler.Uyarıyım ben burda insanları.Artık insanlar oyuncakları filmdekine benzetip kalitesiz yaptılar.Hazıra kondular.Almayın figür falan diyeceğim odur.Alacaksanız Benim dediğim action man figürlerine bir bakın internette.Avengers gibi bilindik şeylerin tuzağına düşmeyin...