Yeni nesil oyuncaklar/figürler

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
235
Mudanya/Bursa
Bugün carefour'a gittiğim zaman spawn falan bulma umuduyla joker oyuncak mağazasına girdim,ilerledim ilerledim falan sonra avengers oyuncakları dikkatimi çekti.Oyuncaklar dikkatimi çekmedi fiyatları çekti.Kırılmaz metalden falan mı yapıyorlar bunları ? Adamantium falan mı kullanıyorlar yapımlarında ?! Benim 4-5 sene önce aldığım çok güzel bir thor figürüm vardı.Parmaklar falan hareket ediyodu hatta spider-man figürüme el hareketi yaptırıyodum :Ğ Ama orda gördüğüm thor figürü hem kalitesiz,hem hiçbir özelliği olmayan bişeydi.bide 54 tl miydi 40 tlmiydi bilmiyorumda o civarlarda bişeydi.Şimdi bende çizgi roman merakı başladığından beri oturup bişeyler yaptığım yok gijoe nin gelişik versiyonu var action man.Onlar Ben doğduğumdan beri alınır. Ama hiç biri kırılmadı.Ben düşünüyorum şimdi,acaba şimdiki çocuklar nasıl benim küçükken oynadığım zevkle oynayacaklar bunları ? Hem fiyatlar pahalı,hem kalitesiz.Şimdi bu thor figürüne internette falan bakın acayip kalitesizler.Uyarıyım ben burda insanları.Artık insanlar oyuncakları filmdekine benzetip kalitesiz yaptılar.Hazıra kondular.Almayın figür falan diyeceğim odur.Alacaksanız Benim dediğim action man figürlerine bir bakın internette.Avengers gibi bilindik şeylerin tuzağına düşmeyin...

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,366
3,563
Midgard
Benim bi 3lü pikaçularım vardı.3 tanesini 2 lirayamı ne almıştım bi marketten.Onları maç mı yaptırmadım aksiyondan aksiyonamı koşturtmadım üstüne yazımı yazmadım :D En son kuzenimin oyuncakları arasındaydı 10 yıllık oyuncak hala taş gibi :D

lenard

Onursal Üye
29 Haz 2009
386
2,321
okudugum ilkokulun yaninda yurt vardi,yurdun kantinine de bi sekilde oyuncaklar dusuyordu.lopopo,gofret parasina her gun 2 3 parca bisey aliyodum.saglam bi star wars koleksiyonu olusturmustum,filmlerinden pek hazzetmem ama oyuncaklari gercekten pek hostu...saniyorum gunumuzdeki cocuklarin ilgi alanlari baskalastikca ureticiler urun kalitesini onemsemeyip populariteden ekmek yemeyi amacliyorlar,zira simdi ki cocuklarin bizim zamanimizda ki gibi saatlerce oyuncaklari dovusturerek cilgin atacaklarini sanmiyorum..agzimizin suyu akardi bizim be..

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,342
1,763
Benim çocukken bir bisikletim oldu.Çaldılar.Cenebı Allah zülcelal ve tekaddes hazretleri bisikletimi çalanları çoluk çocuklarını yedi sülalelerini kurşular ve bombalar ile param parça ede.

Son düzenleme:

brawod

Yeni Üye
13 Tem 2012
71
122
amcaoğlumun wolverine figürü vardı. yüzlerce asker dizerdik hepsini wolviye öldürtürdük :) daha sonra beli koptu wolvinin dayanamadı. ama bantlayıp aksiyona devam :)

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
200
GAZİANTEP
Sizleri bilmem ama bizler sıkı birer kowboyduk. Silah alacak paramız yoktu ama silahı doğadan sağlardık. Çöp tenekelerinde bol bol koyun çene kemiği toplardık. İçimizden bazıları çok şanslı olur çöp kovalarının içinden 2 tane çene kemiği bulurdu bizleri çatlatırdı. Her çene kemiğini pantolonumuzun sağ ve sol tarafına sokar sokaklarda köşe başlarında bir birimize kurşun yağdırırdık. Saatlerce oynar hiç birimiz ölmez ne hikmetse hep omuzumuzdan yaralanırdık (sanırım bundada Cüneyt Arkın ve Yılmaz Güneyin bizlere çok katkısı oldu :) ) Şimdiki nesil çok şanslı oyuncak alacak maddi imkanı var ama, sokakta oyun oynamayı bıraktılar internette saatlerce Canter türü oyun oynuyorlar. Mesajım biraz uzun oldu ama o günleri şimdiki nesilde göremiyorum.....

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,778
4,725
Benim çocukken bir bisikletim oldu.Çaldılar.Cenebı Allah zülcelal ve tekaddes hazretleri bisikletimi çalanları çoluk çocuklarını yedi sülalelerini kurşular ve bombalar ile param parça ede.

Bir çocuğun bisikletini çalmak ne demek ya :mad: bedduana katılmamak mümkün değil sevgili jean.. sana bunu yaşatanların gözlerine bakarak suratlarına tükürmek isterdim.. öyle bir çaldılar yazdın ki ciğerime işledi çocuk acın :(