Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 218 - Mikelanj'ın Gölgesi
Paylaşım için teşekkür ediyorum. Martin vazgeçilmez bir ÇR. Bir de sorum olacak. Bu rar dosyasını pdf veya cbr'ye nasıl çevirebilirim?
Ek: sondaki rar yazısını kaldırıp cbr yazınca değiştiğini gördüm.
Bu macera, İtalya'da yayınlanmasına ilişkin net duyurularını okuduğumdan itibaren merak ettiğim maceraydı. Zaman zaman Martin maceralarında ele alınan ünlü sanatçı ve bilim adamlarına Mikelanjelo'nun da dahil olması ilgi çekmeyecek gibi değildi. Nitekim, merakımı giderme ya da okuma imkanı Sn. @altan 'ın bu paylaşımına kısmet oldu. Çizimlere baktığımda, çoğu macerada alışageldiğimiz Alessandrini çizimlerinden bir hayli farklı yapıda portre çizimleri ( Martin ve özellikle Java) görülüyor. Ancak, yıllardır hayranlıkla her gördüğüm belgeselde izlediğim ya da kitap resimlerinde gördüğüm Sistine Şapeli iç mimarisine ait maceradaki çizimler, iyi bir kaynak araştırması yapıldığını gösteriyor. Fakat, bu maceranın senaryo yapısı da çok dikkat çekici. Senaryo yazarı Francesco Matteuzzi, sanatçılara ilişkin biyografi çalışmalarıyla tanınan bir yazar. Sayfalarını görmediğim, kendisinin hazırladığı çizgi romanlardan '' Banksy '' ile adından söz ettirmişti. Bu Martin macerasının başlarında yer alan bilim adamının adı Prof. Vittorio Baldi . Aslında Vittorio Baldi diye biri var. İtalya'da öğretim üyesi değil ama, Gian Vittorio Baldi ünlü film yapımcısı, yönetmen ve senarist ! İlk çağlardan itibaren çeşitli kaynaklarda gördüğümüz Bilgi Ağacı'nın kökeni, Michelangelo'nun yaşamı ve faaliyetlerine ait bazı detay bilgiler ve de büyük sürpriz, kahramanlarımızın Antalya'ya geldiklerini görmek senaryonun göze çarpan özellikleri.