Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 212 - Kuzeybatıdan Kuzeye
Martin Mystere çizgi romanları , her zaman alışageldiğimiz gibi önemli araştırma aşamalarından kaynaklanıyor. Dan Brown romanlarının başlarında yer alan, romanda rastlanılan bilgilerin gerçek olduğu açıklamasını, bu maceralar için de görür gibi oluyorum. Zira, bilindiği gibi, gerçek hayatta yer alan, muamma dolu olaylara tanık oluyoruz. Sn. @altan 'ın paylaştığı bu macera için de aynı şeyi söylemek mümkün. Pasifik ve Atlantis okyanusları arasındaki rotada mürettebatlarıyla birlikte kaybolan, kuzaybatıya geçiş yolu arayışındaki HMS Erebus ve HMS Terror gemileri muamması, bu sayıdaki Martin Macerasının özneleri.
Nedeni anlaşılamayan ya da sonucu belirsiz olayları, Martin Mystere'in gizem dolu çizgi roman sayfalarında okumak şüphesiz büyük keyif. '' The Terror '' adlı tv dizisinin ( 2018 ) oluşmasına da yol açan ( ilgili dizi netten bulunup izlenebilir ) bu macerayı, diyardaki gemi meraklısı dostların da severek okuyacağını tahmin ediyorum. Bu kez , Alessandrini çizimlerinden daha farklı grafik yapı var karşımızda. Sergio Badino'nun senaryosuna eşlik eden Carlo Velardi'nin çizimleri, , Alessandrini'nin mizah dolu yaklaşımı yerine daha '' cool '' bir Martin Mystere yaratmış. Gerek ortam gerekse de portre çizimlerini bir hayli başarılı buldum. Ayrıca çizgi romana 83. sayfadan itibaren eklenen metin bölümü, konunun meraklıları için bir başka artı özellik olmuş.
Teşekkürler Sn. @altan . Darısı diğer, diyara yeni eklenecek olan Martin Maceralarına demiş olayım !