Yeni Martin Mystere Lâl Kitap (Bonelli Comics) %100 Yerli Sıralı Liste

bereket

Kıdemli Üye
30 Haz 2011
207
180
filme çekilmiyor mu hikayeler? film sahneleri gibi adeta insan kaptırıyor kendini... teşekkür ederim.

roshi6179

Yeni Üye
29 Eyl 2018
24
84
Emeğinize sağlık ,seriyi indirip sırayla okumaya başladım,sayı 45,53,55,69,137 ve 141 mega linkleri silinmiş,linkleri yenileyebilirseniz sevinirim teşekkürler.

Pikibose

Yeni Üye
24 Kas 2020
5
6
10 yıl önce böyle bir liste bulabileceğimi söyleseler inanmazdım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

spiru

Yeni Üye
23 Ocak 2022
14
17
Karındeşen kapaklı Cilt 1 siparişini iki kere, Hepsiburada üzerinden bkm ve kitapsepeti satıcılarından verdim, ikisinde de Orta Asya Çölleri sayısı gönderildi. Buraya da yazmak istedim zira bir karışıklıklar dönüyor, dönmüş: Köyün Sırrı bölümü de Obelix'in görünmesi gereken kareler çıkmaksızın 8-10 sayfa sonra bitip, fasikül kalan 100 sayfa boyunca Kung Fu macerasıyla devam ediyor.

Ekleme: Nadir'de "Karındeşen Jack'in Dönüşü", "Jack Mystere" aramalarında da "New York'a Hoşgeldin" sayıları listeleniyor.

Son düzenleme:

spiru

Yeni Üye
23 Ocak 2022
14
17
Karındeşen kapaklı Cilt 1 siparişini iki kere, Hepsiburada üzerinden bkm ve kitapsepeti satıcılarından verdim, ikisinde de Orta Asya Çölleri sayısı gönderildi. Buraya da yazmak istedim zira bir karışıklıklar dönüyor, dönmüş: Köyün Sırrı bölümü de Obelix'in görünmesi gereken kareler çıkmaksızın 8-10 sayfa sonra bitip, fasikül kalan 100 sayfa boyunca Kung Fu macerasıyla devam ediyor.

Ekleme: Nadir'de "Karındeşen Jack'in Dönüşü", "Jack Mystere" aramalarında da "New York'a Hoşgeldin" sayıları listeleniyor.
Yanı sıra, Dylan Dogların aksine, Mystere sayılarının neredeyse hiçbiri Goodreads'e kaydedilmemiş. Orijinallerini bulup, Türkçelerini açıp, edisyon olarak bağlamaktan gına geldi. Şuraya rica etseniz şimdiye çoktan eklenmişlerdi.