Yeni çizgi roman panel çalışması

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
118
535
Yolun çiçeklerle donatılmış. Bahtın açık olsun çok güzel çizimler bunlar tez zamanda okumak nasip olur inşallah Sevgi ve saygılarımla
İŞTE BU İSTE DESTEK BU ALLAH RAZI OLSUN güzel kalbinizden gelen samimi dilekleriniz için sayın hocam ne fedakalrlıklarla yapılıyor kimse bilemez anlayamaz kolay değil çok sağolun

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
118
535

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,805
10,737
Harika bir çizim. Çok ama çok beğendim.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
Yolunuz açık olsun.

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
118
535
Gerçekten iyi oluşturulmuş harika bir karakter,kare ve çizim olmuş Elinize sağlık.Bitmiş hallerini de görmek isterim.
Çok Teşekkür ederim ana karakteri erkek istedim ama bir türlü kafamda oluşturamadım denemeler yapsam da saçma geldi çok uğraşmak gerekecekti bulmak için bende bayan yapmaya karar verdim aslında hikaye tek kişinin gözüyle olanları anlatıyor... deneyim gerektiren ve herkesin üstesinden gelebileceği bir iş değil çizgi roman yapması.. Bakalım bu bitince TÜRK tarihi ya da western üzerine bir şeyler yapmak istiyorum

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
846
5,965
Amman üstadım westerni unut hem devri geçti hemde böyle bir yeteneği bizden şeyler için kullanman bence daha iyi olur diye düşünüyorum.
Tarihi olabilir ama niye daha güncel olmasın? Yüzbaşı Volkan zamanına göre güncel ve güzel bir çalışmaydı. Biliyorum büyük bir ekip çalışması ve maddi destek gerektirir ama umarım bu çalışmanla önün açılır bizde zevkle kitaplarını okuruz.
Benim aklıma bir üniversite öğrencisi geliyor kahraman olarak bir şekilde zamanda yolculuk yapıp çeşitli maceralara atılıyor, sadece bir örnek.

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
118
535
Amman üstadım westerni unut hem devri geçti hemde böyle bir yeteneği bizden şeyler için kullanman bence daha iyi olur diye düşünüyorum.
Tarihi olabilir ama niye daha güncel olmasın? Yüzbaşı Volkan zamanına göre güncel ve güzel bir çalışmaydı. Biliyorum büyük bir ekip çalışması ve maddi destek gerektirir ama umarım bu çalışmanla önün açılır bizde zevkle kitaplarını okuruz.
Benim aklıma bir üniversite öğrencisi geliyor kahraman olarak bir şekilde zamanda yolculuk yapıp çeşitli maceralara atılıyor, sadece bir örnek.
Çok teşekkürler yorumunuz beni hem cesaretlendirdi hem de çok memnun etti... ben zaten ilk Türk bir kahraman olmasını istedim ama insan tek başına böyle bir işe girince çıkmazda kalıyor tartışacak akıl danışacak birileri bile yokken kendi kendinizle tartışıyorsunuz... Ben şunu anladım çizgi roman da en çok lazım olan moral ve sizi destekleyen insanların olması böyle olmayınca kendinizi çıkmazda sonu olmayan bir yoldaymış gibi buluyorsunuz...en azından konu olarak fikir beyan edecek birileri olsa iyi olurdu

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
846
5,965
Sendeki yetenek dünya standartlarında kim ne derse desin hiç takma kendine güven buradaki herkes çizgiromandan anlar ve kimse bu çizimler kalitesiz diyemez, uluslararası arenaya çıkmaya çalış eminim başarırsın.
Konu kesinlikle günümüz dünyasında geçsin, genç bir fizik profesörü evrenler arasında yolculuk yapabilir her evrende farklı uygarlıklar, farklı yaşam formları tanısın ama sonunda İstanbul'a dönsün. Martin Mystre tarzı bir arkeolog olsun yanında mutlaka ikinci b,r yardımcı, bizim tarihimizde ilgili keşifler, ,linç olaylar yaşasın.
Eminim buradaki dostlardanda daha ilginç fikirler gelecektir,