Yapay Zekaya bir soru sordum! 17

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,997
20,500
Denizli - İstanbul
Sevgili YZ geçenlerde alımlı zombilerle ilgili bir çalışma yapmıştık. Olay sonradan Kleopatra'ya dönmüştü. Yaptığın Zombi Kleopatra resimleri sosyal medyada çok beğenildi. Ben ve sosyal medyadaki hayranların için yenilerini yapar mısın?

Cevap aşağıda :) (YZ kesinlikle Kleopatra'ya torpil geçiyor. Resimlerin bazıları harika.)

m7y6a8k.jpg

7f3vilk.jpg

daw7kf7.jpg

ocsizfk.jpg

qa01xjs.jpg

liv4wpf.jpg

5v96i21.jpg

8bjyek3.jpg

lutr83c.jpg

i9n2sh7.jpg

fmj8c4c.jpg

lcsf3zu.jpg

cwrny7x.jpg

jhxvv7i.jpg

6z7vna9.jpg

923tbei.jpg

i0xdiuo.jpg

qg1h6bh.jpg

Son düzenleme:

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,172
Kleopatra parmaklarını kullanarak 12'ye kadar sayabilir bu resme göre... :)
Daha önce de dediğim gibi "el" meselesi yapay zeka için kronik bir hata kaynağı.
Mutlaka çözülecektir, tüm dünyayı değiştirme potansiyel olan ama, henüz emekleme aşamasında bir teknoloji.

Soruları ve yanıtları ilgiyle takip ediyorum. Teşekkürler BB.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,997
20,500
Denizli - İstanbul
Kleopatra parmaklarını kullanarak 12'ye kadar sayabilir bu resme göre... :)
Daha önce de dediğim gibi "el" meselesi yapay zeka için kronik bir hata kaynağı.
Mutlaka çözülecektir, tüm dünyayı değiştirme potansiyel olan ama, henüz emekleme aşamasında bir teknoloji.

Soruları ve yanıtları ilgiyle takip ediyorum. Teşekkürler BB.
O altı parmaklı resmi yüklerken aklımdan geçmişti "abartman" yine laf eder diye. Öyle ufak kusurlar nazarlık :)

Son düzenleme:

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
543
9,981
Kleopatra acaba kendi döneminde ne kadar etkileyici idi?
Dönemi en iyi yansıtan 4 Oscar ödüllü, başrollerinde Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison oynadığı 1963 yapımı filmde Kleopatra nın en güzel halini görebiliyoruz :)
Kleopatra yı 30 lu yaşlarının başlarında canlandıran güzeller güzeli Taylor, Roma ya taht üstünde gelirken (tarihi kayıtlarda da bu durum doğrulanıyor, hatta bu durum Romalı senatörlerin Sezar'a içten içe düşmanlık beslemelerinin ve hatta bir darbe planlamalarının da başlangıcı sayılabilir) o anın büyüsünü yaşatıyor, zira dönemin en büyük prodüksiyonlarından biri olan bu film, En İyi Kıyafet Tasarımı Ödülünü ve Sahne Dekorasyonu Ödülünü de kazanmış. Çeşitli film sitelerinden 4 saatlik bu sinema şölenini tekrar seyredebilirsiniz.