https://aicomicbooks.com/ kayıt olduktan sonra indirebiliyorsunuz.
24 Ara 2022 #1 gurcansarı Çeviri & Balonlama 10 Tem 2010 685 5,634 istanbul Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. kayıt olduktan sonra indirebiliyorsunuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. kayıt olduktan sonra indirebiliyorsunuz.
25 Ara 2022 #2 savok Admin 30 Eki 2009 20,030 86,745 Kasımpaşa Facebook ve ınstagram'dan takip ettiğim bir kısım çizer aşağıdaki görsel ile yapay zeka tarafından üretilen çzgi romanlara tepki göstermişlerdi. Valla ben ne tarafta olacağıma henüz karar veremedim. Yapay zeka ya da insan zekası üretilen çizgi romanı beğenmezsem zaten okumam.
Facebook ve ınstagram'dan takip ettiğim bir kısım çizer aşağıdaki görsel ile yapay zeka tarafından üretilen çzgi romanlara tepki göstermişlerdi. Valla ben ne tarafta olacağıma henüz karar veremedim. Yapay zeka ya da insan zekası üretilen çizgi romanı beğenmezsem zaten okumam.
25 Ara 2022 #3 ed86 Süper Üye 3 Kas 2018 839 1,695 Discord üzerinde çalışan midjourney adında bir bot var. Tarifi verince kendi hayal gücü ile çabucak muhteşem görseller veriyor. Hatta şu ara ithaki'nin bastığı bir kitabın görselinin de midjourney yapımı olduğu yorumları vardı.
Discord üzerinde çalışan midjourney adında bir bot var. Tarifi verince kendi hayal gücü ile çabucak muhteşem görseller veriyor. Hatta şu ara ithaki'nin bastığı bir kitabın görselinin de midjourney yapımı olduğu yorumları vardı.