'Yabancı Film' isteklerinizi buraya yazın lütfen!

hamza eylemer

Yeni Üye
5 May 2018
2
0
Sevgili sinemaseverler,
arkadaşlarımızın hiç bir karşılık gözetmeden, binbir emek vererek yaptığı paylaşımların altına sık sık alakasız olarak başka filmlerle ilgili istekler yazılıyor. Bu durum ilgili konuları da ister-istemez sabote etmiş oluyor. Sizlerden ricam, aradığınız filmin ismini buraya yazmanızdır. Şayet alakasız konuların içinde isteklerde bulunan olursa,
mesajları silinecektir. Saygılarımla teşekkürler.

bestmovies.jpg

gaddar72

Yeni Üye
5 May 2020
9
18
Sevgili adminlerim izin verirse internette bulunamayan yada az bulunan bazı filmlerin linklerini sizlerle paylaşmak istedim.
sitesine kendim yükledim. Herhangi bir bir beklenti içinde değilim. Umarım paylaşımlardan keyif alırsınız.
İyi seyirler dilerim.

Ertem Atıf

Yeni Üye
12 Şub 2024
5
2
"Big Lebowski" (1998) filminin eski vcd dublajlı hali var mıdır kimsede acaba?
Ve de Woody Allen filmlerinin eski tv dublajları?
Siteye yüklenmiş mi acaba? Bir bakayım. :)

dünyalı

Kıdemli Üye
11 Haz 2009
144
367
1958 yapımı "Çıplak ve Ölü" (The Naked and the Dead)
Bu filmi bulabilen varmı acaba? Olay tvde yayınlanmıştı.

zento

Yeni Üye
23 May 2019
20
12

Emperor Of The North - Ölüm Treni (1973)

Türkçe dublajlı arşivinde olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.

l-emperor-of-the-north-pole-edf252a5.jpg

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
388
831
Zaman Çarkı 2.Sezon (The Wheel of Time Season 2) Türkçe ses dosyası bulamadım. Bu güzel diziye ait Türkçe ses dosyası olan değerli arkadaşımız varsa bu siteye yükleyebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

ikizler 13

Yeni Üye
13 Mar 2025
5
6
Bu filmleri Türkçe dublaj atarsanız seviniriz. Teşekkürler.

Eyes of Laura Mars (1978)
Coma (1978)
Leviathan (1989)
The Seduction (1982)
Xtro 3: Watch the Skies (1995)

semiheratli

Yeni Üye
11 Nis 2015
28
40
Sevgili sinemaseverler,
arkadaşlarımızın hiç bir karşılık gözetmeden, binbir emek vererek yaptığı paylaşımların altına sık sık alakasız olarak başka filmlerle ilgili istekler yazılıyor. Bu durum ilgili konuları da ister-istemez sabote etmiş oluyor. Sizlerden ricam, aradığınız filmin ismini buraya yazmanızdır. Şayet alakasız konuların içinde isteklerde bulunan olursa,
mesajları silinecektir. Saygılarımla teşekkürler.

bestmovies.jpg
Emeklerinize saygı duyuyorum. Ben eğer olabilirse Louis de Funes'in dublajlı filmlerini izleyebilmek isterim. Ben zaman zaman araştırdım; ama bulamadım. Sizde varsa çok sevinirim. Sevgiyle kalın...

semiheratli

Yeni Üye
11 Nis 2015
28
40
Ben de 90'lı yıllarda izlediğim bir diziyi arıyorum. Aslında bölümlerini değil de ismini vermeniz bile yeterli çünkü çevremde hiç kimse bu diziyi hatırlamıyor, Google'da bulamadım. Acaba hayal gücüm mü beni kandırıyor, olmayan bir diziyi mi izlediğimi sanıyorum diye düşünmüyorum değil.. :)

Dizi Avustralya'da geçiyordu. İki kardeş (biri kız diğeri erkek) annelerini bir trafik kazasında kaybediyordu. Hatta net hatırlıyorum, annesi küçük bir çocuğu TIR'ın altında kalmaktan kurtarmak için atılıyor ve kendisi TIR'ın altında kalıyordu. Daha sonra bu kardeşler taşra bir kasabada bir akrabalarında mı ne kalıyordu. İlk başta yeni yeri hiç sevmiyorlar sonra alışıyorlardı falan.. :)

Tipik bir gençlik dizisiydi ama dediğim gibi çevremde bu diziyi hatırlayan hiç kimse yok. Acaba hafızam beni kandırıyor mı diye merak etmiyor değilim. :)
Merhaba... Bahsettiğiniz film The Henderson Kids ( 1985-1987 ) olabilir. Anneleri Tır altında kalan iki çocuk taşradaki akrabalarının yanına taşınırlar. Bu diziymiş; ama tek bir film gibi izlenebilecek bir özellikteymiş. Umarım hafızanızı tazeleyebilmişimdir. Sevgiyle ve sağlıkla kalın...
Bu arada... Sorunuzun cevabını Google'dan değil; ama yapay zekadan öğrendim ve size aktardım. 😁

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,586
5,393
Osmaniye
@semiheratli hocam Louis de Funes'in filmleri internette var, hem de Türkçe dublajlı. Biraz önce Google'da arattım çıktı, hatta içeriside Jandarma rolündeki filmleri de vardı. Bir bakın isterseniz.