www.buyuludukkan.com

grmnt

Süper Üye
13 Ocak 2011
290
767
Ankara
Hayırlı işler

Sitenizde Kargo & İade Sekmesi açılmıyor.

Kargo hakkında bilgi verir misiniz? Kaç lira üzeri alışverişe ücretsiz kargo uyguluyorsunuz?

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,436
Kastamonu
Ben EsseGesse hastasıyım. Kaptan Swing, Teksas ve Tommiks'in tüm serisi için toptan ve özel bir fiyat alma şansım olur mu? Yalnız, tüm ödeme limitlerim şu an için dolu; böyle bir alışverişi ancak yaz ortası ya da sonu gibi yapabilirim.

kparker

Süper Üye
5 May 2012
157
868
çizgi düşler'den çıkan julia maceraları türkiye'de daha önce yayınlanmış mı yoksa ilk kez mi yayınlanıyor, bilgi verir misiniz.

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
661
2,999
Sevgili BüyülüDükkan, benim ki bir öneri sadece. Setler isminde bir kategori açıp burdan 1den başlamak üzere kimi çizgi romanların topluca satışını yapsanız, gayet uygun fiyatlarla bence çok müşteri çıkabilir diye düşünüyorum. Örneğin Zagor klasik maceraları ful seri alan biri yüzde 35 - 45 arası indirimle alabilsin. Bu tür seçimleri de okura sunarsanız faydası olur sanıyorum.

Kolay gelsin, hayırlı işler...

Büyülü Dükkan

Onursal Üye
25 May 2011
647
1,478
Ben EsseGesse hastasıyım. Kaptan Swing, Teksas ve Tommiks'in tüm serisi için toptan ve özel bir fiyat alma şansım olur mu? Yalnız, tüm ödeme limitlerim şu an için dolu; böyle bir alışverişi ancak yaz ortası ya da sonu gibi yapabilirim.

şu an için Teksas ve Tommiks stoğumuz bulunmamakta, Sitemizde de stokta görünmemektedir. Temin edildiğinde başlık altında bilgilendireceksiniz.

Büyülü Dükkan

Onursal Üye
25 May 2011
647
1,478
Sevgili BüyülüDükkan, benim ki bir öneri sadece. Setler isminde bir kategori açıp burdan 1den başlamak üzere kimi çizgi romanların topluca satışını yapsanız, gayet uygun fiyatlarla bence çok müşteri çıkabilir diye düşünüyorum. Örneğin Zagor klasik maceraları ful seri alan biri yüzde 35 - 45 arası indirimle alabilsin. Bu tür seçimleri de okura sunarsanız faydası olur sanıyorum.

Kolay gelsin, hayırlı işler...

Öneriniz için teşekkür ederiz. Bu fikriniz yakın zamanda uygulamaya konulacaktır. Teşekkür ederiz.

Geceyürüyen

Süper Üye
19 May 2010
586
2,178
Almanya
Yurtdışına satışlarınız mevcutmudur,eğer yok ise ileride düşünüyormusunuz?Burada imkanımız kısıtlı ve istediğimiz bazı cizgiromanlara ulaşamıyoruz...

Büyülü Dükkan

Onursal Üye
25 May 2011
647
1,478
Yurtdışına satışlarınız mevcutmudur,eğer yok ise ileride düşünüyormusunuz?Burada imkanımız kısıtlı ve istediğimiz bazı cizgiromanlara ulaşamıyoruz...

Stoklarımızda bulunan her çizgiromanı size ulaştırabiliriz. Şu anda bile yurtdışına satış yaptığımız pek çok kişi var. KIBRIS, ALMANYA,KANADA,BELÇİKA, HOLLANDA, AMERİKA, AVUSTURYA şu an için aklımıza gelen müşterilerimizin bulunduğu ülkelerdir. Ve her birine düzenli olarak çizgi romanlarını ulaştırmaktayız.

stoklarımızda bulunan çizgi romanlardan seçiminizi yapın ve listenizi cizgiroman@buyuludukkan.com 'a gönderin. Sonraki adımları size gönderdiğiniz maile cevap olarak anlatıp alımınızın başarılı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacağız. Kargo masrafınızı olabilecek en düşük rakamla size ulaştıracağımıza emin olabilirsiniz.