WW2 - 2. Dünya Savaşı Kitapları (Türkçe-İngilizce)

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,888
24,270
'Osprey' yayınları dışındaki WW2 kitaplarıdan örnekler, 'Osprey'in kitaplarını konusuna ekleyeceğim.

krj7g8uzvcr4.jpg

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,768
37,741
İstanbul
Hitler'in olduğu baştan ikinci kitap kapağını facebookta yöneticisi olduğum bir sayfada paylaştığım için hem gönderimim engellendi hem de maalesef bir gün süreyle paylaşım yapmama cezası aldım. Bu facebook resmen kafayı yemiş, sanki ben orada Nazi propagandası yaparak Hitler'e övgüler diziyorum. Yasal bir kitabı, yasal yollardan paylaşıyorum.

Son düzenleme:

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,888
24,270
Hitler'in olduğu baştan ikinci kitap kapağını facebookta yöneticisi olduğum
bir sayfada paylaştığım için hem gönderimim engellendi hem de maalesef bir gün süreyle paylaşım yapmama cezası aldım. Bu facebook resmen kafayı yemiş, sanki ben orada Nazi propagandası yaparak Hitler'e övgüler diziyorum. Yasal bir kitabı, yasal yollardan paylaşıyorum.

Kitap İngiltere baskısı. Otomatik denetleme yapıyorsa adına takılmıştır. Saçma sapan bir iş. Zekası düşük yapay zeka işi...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,768
37,741
İstanbul
Kitap İngiltere baskısı. Otomatik denetleme yapıyorsa adına takılmıştır. Saçma sapan bir iş. Zekası düşük yapay zeka işi ...

İlk kitabın kapağını paylaştığımda sorun olmadı ama sizlerin de belirttiğiniz üzere ikincisinde Hitler'in adı geçtiğinden olsa gerek paylaşımım robot tarafından engellenmiş olmalı.. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

jagdpanther

Süper Üye
10 Nis 2010
757
1,074
Başkan yayınlarının "Panzer Birlikleri" ve "4000 metreden hücum" kitaplarındaki görsellerin detaylarını görmek açısından iyi bir paylaşım . Emekleriniz için teşekkürler .

tayyare

Yönetici
22 Nis 2019
867
16,987
İlk kitabın kapağını paylaştığımda sorun olmadı ama sizlerin de belirttiğiniz üzere ikincisinde Hitler'in adı geçtiğinden olsa gerek paylaşımım robot tarafından engellenmiş olmalı.. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Hitler'le ilgili her şey otomatik kontrole takılıyor. Downfall filminin bir sığınak sahnesi vardır, Hitler'in, generallerine fena fırça kaydığı. Bu sahnenin bir çok parodisi yapılmıştır değişik alt yazılarla. İşte onlardan birini paylaştığım için yasaklı duruma düşmüştüm. :D

Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,768
37,741
İstanbul
Hitler'le ilgili her şey otomatik kontrole takılıyor. Downfall filminin bir sığınak sahnesi vardır, Hitler'in, generallerine fena fırça kaydığı. Bu sahnenin bir çok parodisi yapılmıştır değişik alyazılarla. İşte onlardan birini paylaştığım için yasaklı duruma düşmüştüm. :D
Bence bu yasak RTÜK'ün sigara ve alkol görüntülerini sansürletmesi kadar saçma, bu yüzden doğru dürüst TV'de film izlemez oldum. Aynı şey Hitler paylaşımları için de geçerli, içinde Neo Nazi propagandası barındırmadıktan sonra gerek tarihi öğrenmek ve gerekse tarihten dersler çıkarmak amacıyla her türlü belgeselin yayınlanması taraftarıyım, ama bu kafayla çok zor zira bir tane kitap kapağı paylaşımım bana 24 saat facebook'a girememe sebep oldu. Sizlerin verdiği örnek de çok manidar Üstadım.

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,888
24,270

azizelaziz

Çeviri & Balonlama
11 May 2012
203
6,811
Ellerinize, emeğinize sağlık... Benim gibi bir II. Dünya Savaşı ve III. Reich - Nazi dönemi aşığı ve koleksiyoneri için çok güzel eserler!:63:

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,888
24,270
Ellerinize, emeğinize sağlık... Benim gibi bir II. Dünya Savaşı ve III. Reich - Nazi dönemi aşığı ve koleksiyoneri için çok güzel eserler!:63:

'All About History' ve 'DK' konularıda da görsel ağırlıklı WW2 kitapları bulabilirsiniz. Buraya ekleyeceğim de epey mevcut.

Kayıtsız Eleman

Süper Üye
13 Tem 2015
565
2,570
Anadolu Yakası
Bunlar süper. Bende tarayıcı olsa Raymond Cartier'in 2. Dünya Savaşı 2 cilt birden var. Onu tarardım. Gelecek seneye bir tane edinmeye Çalışacağım. Bu arada 1989 yılında ya Cumhuriyet ya da Milliyet gazetesi, yanlış anımsamıyorsam Cumhuriyetti, II. Dünya Savaşı 50 Yıl özel eki yayınlamıştı. Aslında itiraf edeyim Cumhuriyet okuyucusu sayılmam, o zaman ilgimi çektiği için almıştım, bir onu bir de ilk körfez savaşı sırasındaki Cumhuriyet nüshalarından elinde olup da tarayan diyar sakinlerine teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,768
37,741
İstanbul
Osidi Üstadım, bize resmen II. Dünya Savaşı resitalini sunuyoruz. Paylaşımlarınız karşısında şapka çıkartıyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Eksik olmayınız..