'Osprey' yayınları dışındaki WW2 kitaplarıdan örnekler, 'Osprey'in kitaplarını konusuna ekleyeceğim.
Hitler'in olduğu baştan ikinci kitap kapağını facebookta yöneticisi olduğum
bir sayfada paylaştığım için hem gönderimim engellendi hem de maalesef bir gün süreyle paylaşım yapmama cezası aldım. Bu facebook resmen kafayı yemiş, sanki ben orada Nazi propagandası yaparak Hitler'e övgüler diziyorum. Yasal bir kitabı, yasal yollardan paylaşıyorum.
İlk kitabın kapağını paylaştığımda sorun olmadı ama sizlerin de belirttiğiniz üzere ikincisinde Hitler'in adı geçtiğinden olsa gerek paylaşımım robot tarafından engellenmiş olmalı.. Bilgilendirme için teşekkür ederim.Kitap İngiltere baskısı. Otomatik denetleme yapıyorsa adına takılmıştır. Saçma sapan bir iş. Zekası düşük yapay zeka işi ...
İlk kitabın kapağını paylaştığımda sorun olmadı ama sizlerin de belirttiğiniz üzere ikincisinde Hitler'in adı geçtiğinden olsa gerek paylaşımım robot tarafından engellenmiş olmalı.. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bence bu yasak RTÜK'ün sigara ve alkol görüntülerini sansürletmesi kadar saçma, bu yüzden doğru dürüst TV'de film izlemez oldum. Aynı şey Hitler paylaşımları için de geçerli, içinde Neo Nazi propagandası barındırmadıktan sonra gerek tarihi öğrenmek ve gerekse tarihten dersler çıkarmak amacıyla her türlü belgeselin yayınlanması taraftarıyım, ama bu kafayla çok zor zira bir tane kitap kapağı paylaşımım bana 24 saat facebook'a girememe sebep oldu. Sizlerin verdiği örnek de çok manidar Üstadım.Hitler'le ilgili her şey otomatik kontrole takılıyor. Downfall filminin bir sığınak sahnesi vardır, Hitler'in, generallerine fena fırça kaydığı. Bu sahnenin bir çok parodisi yapılmıştır değişik alyazılarla. İşte onlardan birini paylaştığım için yasaklı duruma düşmüştüm.![]()
Ellerinize, emeğinize sağlık... Benim gibi bir II. Dünya Savaşı ve III. Reich - Nazi dönemi aşığı ve koleksiyoneri için çok güzel eserler!:63: