Sayın @orpa 'ya saygılarımla ...
İndirmek için 

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Resmin üzerini tıklayın, mediafire indirme linki çıkacaktır. İyi okumalarİndirme linki yok
Akıl eden çok kişi var ki, kimseden ses çıkmamış.Bunu kaç kişi akıl eder ki yani sen yazmasan çoğunluk resmin üzerine tıklayınca indirme linkinin çıkacağını bilemezdi çok saçma millete bulmaca çözdürme eziyeti çok saçma indirme linki açık yazılmalıydı ya da indirme linki resme tıklanınca çıkıyor yazılmalıydı
Eleştiri olabilir ki belirteyim buradaki eleştiri haksız bunu da seviyeli yapmak gerekir, paylaşım yapan kişi çok da güzel bir şekilde linki de göstermiş. Üslup çok önemli lütfen dikkat edelim..Bunu kaç kişi akıl eder ki yani sen yazmasan çoğunluk resmin üzerine tıklayınca indirme linkinin çıkacağını bilemezdi çok saçma millete bulmaca çözdürme eziyeti çok saçma indirme linki açık yazılmalıydı ya da indirme linki resme tıklanınca çıkıyor yazılmalıydı
Paylaşım için tşkler. Savaşın hemen sonrasında geçen bir macerasını okuyarak başladım.bu ç.roman nın ilk sayısının isimi nedir.bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. En başından başlamak istiyorum.iyi akşamlar.Fare işaretçisinin sayfa üzerinde aktif bir bağlantı üzerine geldiğinde değişmesi sayesinde indirme bağlantısının kolayca anlaşılabildiğini düşündüğümden ayrıca bir şey belirtmemiştim. Uyarı üzerine forum üyeleri arasında bunu bilmeyenler olabileceğinin farkına varınca indirme için uyarı ekledim. Sevgili @balkan hemen yardımcı olmuş, ben kendisine teşekkür ediyorum.
Teşekkür etmek veya böyle daha iyi oldu demek yerine öyle bir mesaj yazılmasının tercih edilmesi herkesin kendi bileceği konudur.
İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum, konuyu uzatmaya gerek yok. Herkes paylaşım şeklini beğendiği kişileri takip ederek istediği kitapları kolaylıkla indirebilir.
Paylaşım için tşkler. Savaşın hemen sonrasında geçen bir macerasını okuyarak başladım.bu ç.roman nın ilk sayısının isimi nedir.bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. En başından başlamak istiyorum.iyi akşamlar.
Tşk ederim iyi akşamlar..