Wonder Woman (2023) 1. Cilt: Kanunsuz - [TAMAMLANDI]

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
479
9,960
josxiaa.jpg

5f6d2va.jpg

4chmt18.jpg

onobpxn.jpg

cpftqp1.jpg

171bbcb.jpg

Gizemli bir Amazonlunun toplu katliamla suçlanmasının ardından Kongre, tüm Amazonları ABD topraklarından men eden Amazon Güvenlik Yasası'nı çıkarır. Hükümet, planlarını uygulamak için Amazon İade Birimi (A.X.E.) adında bir görev gücü kurarak, yasaya uymayanları ne pahasına olursa olsun ortadan kaldırmaya başlar. Şimdi, cinayetin ardındaki gerçeği ararken, Wonder Woman kendini bir zamanlar korumaya yemin ettiği dünyada bir kanun kaçağı olarak bulur!

Muhteşem çevirisi ve yardımlarıyla @SenSei hocama teşekkür ediyorum buradan. İyi okumalar:)

Çitaku

Yeni Üye
28 Ocak 2015
138
701
Teşekkürler Sayın CZN, harika bir hikaye. 3 Hobbit Çeviri ekibinin tamamına teşekkürler.
Ancak "Tamamlandı" demişsiniz. 6. sayı "devam edecek" ibaresiyle bitiyor ve hikaye bir nihayete ermemiş durumda.
Başka bir seride mi devam edecek acaba? Bu DC ve Marvel'in karmaşık hikaye akışlarına alışamadım hala.

connor

Çeviri & Balonlama
25 Tem 2023
2,198
24,695
Teşekkürler Sayın CZN, harika bir hikaye. 3 Hobbit Çeviri ekibinin tamamına teşekkürler.
Ancak "Tamamlandı" demişsiniz. 6. sayı "devam edecek" ibaresiyle bitiyor ve hikaye bir nihayete ermemiş durumda.
Başka bir seride mi devam edecek acaba? Bu DC ve Marvel'in karmaşık hikaye akışlarına alışamadım hala.
Devam edecek hocam, bu ilk cildin bitişi. Genelde çizgi romanlar 5-6 sayı arasında ayarlanır ciltleri veya 8-9 veya 10 sayı olarak buna bağlı değişir ve wonder woman 2023 mini bir seri değil zaten yazar 100 sayı civarı yazmak istediğini söylemiştim...

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
479
9,960
Hayır efendim. Tamamlandı derken ilk cildin tamamlandığını belirtmek istedim. Serinin kendisi 29 sayı ve hala devam etmekte. Yani 5 cilt var. Yapmaya devam ettikçe diğer sayıları da atarız ama devam edilmezse bu tek cilt zaten tam bir hikayeyi anlatıyor (geleceğe açık kapılar bıraksa da) ve bu hikaye ile bırakmış oluruz.

Ayrıca marvel ve DC karmaşık hikaye akışı diye bir şey yok bence. Rastgele seriden ya da rastgele bir sayıdan bile başlansa kapak arkası sayfası özeti ile hikayeyi yakalamak kolaydır. Sayı içerisinde de gerektiği sürece önceki olan olaylar kısaca anılır.

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
479
9,960
Devam edecek hocam, bu ilk cildin bitişi. Genelde çizgi romanlar 5-6 sayı arasında ayarlanır ciltleri veya 8-9 veya 10 sayı olarak buna bağlı değişir ve wonder woman 2023 mini bir seri değil zaten yazar 100 sayı civarı yazmak istediğini söylemiştim...
Aynı anda yazmışız😅