What Ever Happened to Baby Jane/ Küçük Bebeğe Ne Oldu?) (1962) TR. ENG.

ebuselam

Aktif Üye
18 Kas 2015
228
2,130
MV5BZmI0M2VmNTgtMWVhYS00Zjg1LTk1YTYtNmJmMjRkZmMwYTc2XkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_SY1000_CR0,0,649,1000_AL_.jpg

v6Gnv6.jpg

Son düzenleme:

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,137
8,349
İstanbul
Paylaşımınız için çok teşekkürler; ancak, sanırım üzerinden zaman geçince kimi dosyalar barındırıcı tarafından siliniyor.
Bu film de maalesef aynı akıbete uğramış.
Eğer vaktinizi almayacaksa tekrar yüklemenizi rica edebilir miyim?
Kolaylıklar...

ebuselam

Aktif Üye
18 Kas 2015
228
2,130
Hızlı geri dönüş için çok teşekkürler... :)

Aslında linkler silinmemiş, hesabım hacklendiği için link alamıyorum.
Her ihtimale karşı letty code dosyalarını saklamışım, letty programıyla
indiriliyor.Arkadaşlar benim letty'e yüklediğim dosyaları uloztoya yüklemişler ulozto da olmayan dosyaları letty le indirebiliyoruz.
Letty programıyla dosya nasıl indirilr aşağıdaki linkde anlatılmıştır.

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,137
8,349
İstanbul
Film ile ilgili bilgilendirme için çok teşekkürler sevgili Scanfan dostum.
Bu film, daha sonra 1965'de çekilen The Nanny (Korkunç Dadı) ile birlikte beni çocukluğumda oldukça korkutan birkaç filmden biriydi. The Nanny filminde de Betty Davis başroldeydi ve o dönem kabuslarıma konuk olmayı başarmıştı.

Nette gezinirken 2005 yılına ait bir gazete kupürü buldum.
The Nanny, 1 Haziran 2005 Çarşamba günü Digiturk GoldMax kanalında gösterilmiş ve sinema yazarı Atilla Dorsay, Sabah gazetesindeki köşesinde şöyle yazmış:

"10 yaşlarındaki bir çocuk, dadısına bir türlü alışamaz, hatta ondan nefret eder. Çocuk sezgileri ona doğru söylemektedir, çünkü yaşlı kadın iflah olmaz bir katildir!.. Robert Aldrich'in ünlü "Küçük Bebeğe Ne Oldu?," filmi sinemada bir çığır açmış ve geçmişin büyük ve parlak yıldızlarını, o yaşlı hallerinde korku filmlerine mahkum etmişti. İşte o furyada büyük oyuncu Bette Davis'in çektiği yarım düzine kadar korkugerilim filminden biri. En kötülerinden değil, ama iyi de hiç değil 1965 yapımı ve Seth Holt imzalı filmde büyük Betty'ye ancak finale doğru etkili olabilen bir entrika ve ikinci sınıf oyuncular eşlik ediyor."

Acaba Ebuselam dostumuzun arşivinde bu filmin de Türkçe dublajlı bir kopyası var mıdır? :)

ebuselam

Aktif Üye
18 Kas 2015
228
2,130
Film ile ilgili bilgilendirme için çok teşekkürler sevgili Scanfan dostum.
Bu film, daha sonra 1965'de çekilen The Nanny (Korkunç Dadı) ile birlikte beni çocukluğumda oldukça korkutan birkaç filmden biriydi. The Nanny filminde de Betty Davis başroldeydi ve o dönem kabuslarıma konuk olmayı başarmıştı.

Nette gezinirken 2005 yılına ait bir gazete kupürü buldum.
The Nanny, 1 Haziran 2005 Çarşamba günü Digiturk GoldMax kanalında gösterilmiş ve sinema yazarı Atilla Dorsay, Sabah gazetesindeki köşesinde şöyle yazmış:

"10 yaşlarındaki bir çocuk, dadısına bir türlü alışamaz, hatta ondan nefret eder. Çocuk sezgileri ona doğru söylemektedir, çünkü yaşlı kadın iflah olmaz bir katildir!.. Robert Aldrich'in ünlü "Küçük Bebeğe Ne Oldu?," filmi sinemada bir çığır açmış ve geçmişin büyük ve parlak yıldızlarını, o yaşlı hallerinde korku filmlerine mahkum etmişti. İşte o furyada büyük oyuncu Bette Davis'in çektiği yarım düzine kadar korkugerilim filminden biri. En kötülerinden değil, ama iyi de hiç değil 1965 yapımı ve Seth Holt imzalı filmde büyük Betty'ye ancak finale doğru etkili olabilen bir entrika ve ikinci sınıf oyuncular eşlik ediyor."

Acaba Ebuselam dostumuzun arşivinde bu filmin de Türkçe dublajlı bir kopyası var mıdır? :)

The Nanny (1965) maalesef türkçe dublajı yok; digitürk tekrar yayınlarsa o zaman olabilr.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,285
81,060
hiçbiryerde :)
Bu özel paylaşım için çok teşekkür
ediyorum. Bir evde bir yatalak hasta
varsa, bu durum, en az bir "hasta"
daha var anlamına geliyor bilimsel
olarak (o kişiye bakan da bir hasta
gibi sıkıntılı bir durumdadır deniliyor).
Fiziksel veya psikolojik olarak aynı evde
yaşayanlar da etkileniyorlar bu durumdan...
Farkında olmadan sık sık şahit olduğumuz
bu durum ile ilgili bu filmi izlemedim ama
etkileyici olduğunu anlıyorum yorumlardan...
Tüm özel paylaşımlar için tekrar teşekkürler,
selam ve sevgiler üstadım.