WebTurkiye@Portal Yayın Hayatına Son Verdi

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,534
WebTurkiye@Portal yayın hayatına son verdi.
Değerli dostlar !Hiçbir zaman bir sitenin, bırakın doğrudan ipucu şeklinde bile olsa başka sitede tanıtımını yaparak, içinde olduğum siteyi rencide etmek gibi bir düşünce içinde olmadım.Burada bulunan bir çok arkadaşımın bir zamanlar başka site/forumlarda aynı adla veya başka bir adla üye,mod veya vip olduklarını biliyorum.Biraz önce webturkey foruma bir uğramıştım bir açıklama bizi bekliyordu okudum,üzüldüm.Webturkey yayın hayatını sonlandırdı.Onaranda aynı sonla web tarihinde kaybolup gitmişti.Neden böyle bir açıklama yaptım.Dostlar giden ,ancak elden çıkınca değeri anlaşılıyor.Şu an içinde bulunduğum ve gurur duyduğum sitemizin kalıcı olması için bazı arkadaşlarımızın gecesini gündüzünü katarak çalıştığını bilyorum.Evet şimdi sıra sizde ...Sizde elinizi taşın altına koyun .Bir küçük yorum, bir küçük paylaşım, bir tebessüm.Bir başkasını sitemize davet etme ...Yani herşey olabilir.Ben sitemizin kaderinin diğerlerine benzemesini istemiyorum.İyiki varsın çizgidiyarı...İyiki varsınız dostlar.
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
İnternette çizgi romanla tanıştığım ilk site idi.Teksas,Tommiks'in bilgisayarda okunabileğini görünce nasıl şaşırdığımı anlatamam.Gerçekten tam anlamı ile nostalji yaşadık,yaşıyoruz.Kitaplar yok mu?Var ancak çizgi roman da film gibidir.Başkalarının da o filmi izlediğini bildiğin zaman film izlemek zevkli olur.Başkalarının çizgi roman okuduğunu anlayınca yeniden çizgi roman okumaya başladık.Süreç ilerledikçe çizgi roman tutkunları yeni bir site kurdular.Ancak yapılan yanlışlar çizgi roman tutkunlarını bir kere daha ayırdı.İyiki de öyle oldu.Binlerce çizgi roman tutkunu sitemizde istediği çizgi romana ulaşabiliyor.

Birileri internette çizgi roman tarihini yazmalı bence.

İşte bir forum daha kapandı.Pek çok insanın gecesini gündüzünü ayırdığı bir forum.Pek çok şey unutulup gitmeden yapılanlar gelecek kuşaklar için bir yerlere yazılmalı.

Çizgi romana emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.
 
Son düzenleme:

mafia2

Yeni Üye
18 Tem 2010
64
8
Güzel bir siteydi.Kapanmasına üzüldüm.Bilgisayarda okuduğum ilk çizgiromanı ordan indirmiştim.İlk agatha kitaplarımı bile ordan indirmiştim.Benim için ilklerin forumuydu.
 
Son düzenleme:

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Valla dediğinize göre çok güzel bir site olsa gerek ben sanırım tanışamadım o siteyle yalnız, bir sitenin kapanmasının ne kadar üzüntü verici şok edici olduğunu çok iyi bilirim.
Askere gitmeden önce yaklaşık 2 senemi verdiğim s.mod olduğum çok sevdiğim bir forum vardı.Sadece ben değil çoğu kişilerin bir yığın emeği vardı sonra çat! kapandı insanın gerçekten çok zoruna gidiyor inanın.Hiç kolay değil bu tanık olduğum 4.kapanan güzel forumlardan maalesef İNŞALLAH başka böyle kapanmak zorunda kalan forumlar görmeyiz.
cithiz,çizgiportal,animemadness ve WebTurkiye@Portal burda ki çoğu kişinin emekleri boşa gitmiş sayılıyor bir bakıma kimileri veda etme fırsatı bile bulamadan çekiliyorlar aramızdan kinmileri ise daha şanslı olup o son buluşmayı gerçekleştiriyorlar.
Ne diyelim herşeyde vardır bir hayır.Maziden güç almadan ilerlenilmez ama, orayada çakılı kalmamak gerekir.
ALLAH'A emanet olun.
 

villapark

Yeni Üye
2 Ağu 2009
55
298
Emek verilen çalışmaların bir süre sonra 'kapandı' kelimesi kadar basit bir sona maruz kalması üzücü.Ancak bu sonda o emeği verenlerin basit hataları göz ardı edilmemeli.Adı geçen site en sık uğradığım sitelerdendi,ancak paylaşımlardan yararlnmak için pek çok sorun ve kriterlerle karşılaştık.En çok sevdiğim teşekkür kelimesi yerine entel-dantel laf salatalıkları ile forumların kirletilmesini tercih edenler oldu.Yararlandığım bir paylaşıma teşekkür etmeye çekinir oldum,öyle oluncada yararlanamaz,yararlanamayıncada forumlara giremez,giremeyincede tesadüfen 'kapandı' kelimesine maruz kalır olduk.
 

hozkoca

Aktif Üye
29 Nis 2009
362
718
WebTürkiyePortal sitesinin kapandığını yeni öğrendim. Ben de linklerde bir sorun var herhalde... diye düşünürkcü haberi duydum. Çok ziyaret ettiğim, güzel anılarımın olduğu bir site idi.. Yazık oldu. Baki kalan bu kubbede hoş bir sada bıraktı. Ama sevdiğimiz sitelerin artık hoş bir sada bırakarak da olsa kapanmasını istemiyoruz..
 
Üst